lørdag, desember 15, 2007

15 desember

Speilet i gangen har fått lyslenke og hjertepynt.
Joda, man blir inspirert av interiørblader. Så noe lignende i et blad (tror det var landliv) og styrtet avgårde og sprayet mitt brune fuglebur hvitt!! Har hatt det i minst 10 år og da syns jeg ikke det gjorde noe å pusse det opp litt. Lyslenke inni og noen vakre fugler, voila! Den flotteste fuglen på toppen fikk jeg forøvrig av den skjønne dama Anniche og jeg elsker den!!!!
Kanskje litt dårlig bilde men jeg har hengt opp store snøkrystaller i verandadøren min og syns det ble utrolig flott. Skal prøve å ta et bedre bilde en dag det er litt bedre lys.
Jeg kjøpte et ark med juleevangeliet på fransk i fjor og i år fikk jeg rammet det inn. Har "vasket" det med kaffe for å få det til å se gammelt ut. Syns det ble koselig.
Ellers går tiden med til vasking, vasking og vasking. Er fast bestemt på å være nogenlunde klar til lillejulaften. Kunne vært gøy å kose seg litt den kvelden til en forandring :-)
Skal prøve å vise litt mer av mitt julepyntede hjem etterhvert som det blir klart.

Ønsker dere alle en kjempefin lørdagskveld og takker de som legger igjen en hilsen til meg :-) Det er veldig koselig!

19 kommentarer:

Mimmi sa...

Å så mysigt! Jag tycker att ditt broderi var alldeles underbart och är också tokig i mailegtomtar med tillbehör! :D Visst är det roligt med jul...
Ha en skön söndag!

christinasinteriør sa...

Heia Mette! Har du virkelig snø??? Eller ser det bare sånn ut..misunnelig da! Her er det frost men ikke sne! Det hjelper med rim da! Gleder meg masse til julestrømpene og jul! Hi hi! Ha en alle tiders lørdagskveld du også! Klem fra Frei!!

Hulda sa...

Så koselige bilder du har tatt, det så ordentlig fint ut med de snøkrystallene. Her er det ikke snø, det regner og blåser kraftig. Ikke er det glatt heller, all isen har forsvunnet, godt er det! Fugleburet var skikkelig fint!

claire sa...

que c'est beau ce paysage avec la neige et ces bougies .... plein de chaleur bonnes fetes

Marte sa...

Så koselig du har det:) Du har den samme stjerne lysslyngen som jeg bruker på treet mitt;)

Fint fuglebur!!! Hvitt slår jo alltid ann;)

Kos deg videre i denne deilige tid!
Hilsen Marte

Ellie sa...

Du har det så nydelig, Mette! Det fugleburet ble jo helt fantastisk i hvitt, med lysslynge og fugler på. Håper du får en koselig 3. søndag i advent! Klem

posidriv sa...

Så nydelege og stemningsfulle bilete!

Ynskjer deg ein fin søndagskveld!

StyggaLillaLoppan sa...

Vill bara klargöra att det var inget personangrepp på något sätt men jag fick bara känslan att nya inte var välkomna ...men ibland så kanske man läser och lägger till alldeles för mycket emellan raderna ...jag kanske skena iväg i tankarna mina helt enkelt.
Ha en riktig god 3:e advent !!!

Annettenett sa...

Mye fint her, fugleburet var praktfullt i hvitt og med fugler...lekkert:)

Huset i Hagen sa...

Du tar så vakre bilder at det er en stor glede å besøke bloggen din. Nydelig pyntet!!! Alt så delikat og vakkert! Også snø da!! Det setter jo virkelig prikken over det hele ;0)Kjempekoselig at du skrev om dukkesengen i forrige innlegg. :o) Jeg er akkurat blitt ferdig med din, og har sendt deg en mail ;0) Håper du blir fornøyd! Klem :0)

Moderncountry sa...

Hei Mette,

Så mange fine Ideer!! Det med Alfabet på fransk som du "vasket" i kaffe var jo supert. Fikk et håndskrevet brev av en bloggevenn her i høst og synes det var så vakkert at jeg sitter og lurer på å ramme det inn :) Dine snøkrystaller er vakre! Bildet ble bra det, det ser jo perfekt ut sånn med blålig farge og snø utenfor vinduet. Så heldig du er som har snø!! Her venter jeg veldig og i dag krøp den ned til minus 3. Krysser fingrene!

elin1976 sa...

Her var det utrolig mange flotte inspirasjons bilder. Fugleburet er nydelig. Jeg har også en plan om dette men jeg har bare kommet til lyslenka! Fugleburet får komme på nyåret he he. Har også snøkrystaller hengende og de blir værende etter jul også. Det er da ikke direkte julepynt men.....vinterpynt. Må jo ha noe etter denne koselige tiden også. Akkurat nå er jeg ferdig med å vaske 4 maskiner med klær, oppvaskmaskinen er tømt og stua er støvsuga....føler jeg ikke kommer rundt før jeg omtrent må begynne på nytt. Har en hund som mister store dåtter med pels. PERFEKT TIMING.....nå som julen er her. he he. Jeg binder snart moppen fast i halen hans så kan den fikse det sjøl. Vil du låne den? Ha en fin og forhåpentlig vaskefri kveld:O)

Emmeline sa...

Hei Mette. Har visst ikke vært innom for å takke for en FANTASTISK skjønn strømpe. Den har gått på rundgang blant mine søstre og svigerinner og vi er stum av beundring over det nydelige håndarbeidet! FANTASTISK:)
Den var så lekker og helt utrolig flott der den henger ved siden av peisen. Dersom du lager flere etter jul skal jeg jammen passe på å bestille:)
PÅ bloggen din er det så vakre bilder denne gangen ( det er det forøvrig ofte) men likevel. Likte så godt den ideen din med nypsprayet fuglebur med lyslenke.
Snøkrystallene dine ser så lekre ut der de hanger, og så alle de fantastiske detaljene med julealfabet med mer.
Jeg har samme målsetting som deg: kose meg på lillejulaften. Har ikke klart det så langt, men kanskje i år? Klem og takk igjen:)
Hmmm Har jeg ikke linket deg? Jeg gjør det med det samme, rart egentlig mener at du har vært linket hos meg før???

Juliann sa...

Må seie eg vart imponert over alle dei fine tinga du lagar! Korsstingbroderia er heilt nydelige, men kvar finn du mønster?? Fekk lyst til å begynne å brodere eg også når eg ser dette! Skal snart begynne på ei bunadsskjorte, så det er så kjekt å lage slike skikkelige ting!!

christinasinteriør sa...

Heisann! Har fått lappen fra posten nå har akkurat jaget kallen for å hente snarest! Her haster det... Siden jeg er ny blogger her-bruker dere å vise frem julepyntet julehus da?? hadde vært så gøy og fått alle til å legge inn bilder av huset sitt og fått masse nytelse og tips??! Jeg elsker å sitte her og nyte bloggene!! Så koselig!! Klem! Ps:Skal få høre fra meg da jeg har revet opp pakken fra deg:0)

ceciliegrut.blogg.no sa...

Så fint fugleburet ble Mette!

Juleklem fra Cecilie

ENGEL sa...

utrolig flott du har pyntet!
hvor har du kjøpt hjertet?eller har du lagd det selv?

Anonym sa...

Heisan! Dette måtte jeg bare kommentere, du har et nydelig hjem, ble fasinert av fugleburet ditt, har nesten make selv og det skaper en fantastisk stemning. Nydelig genser du har strikket. Jeg strikker selv men blir litt i rykk og napp med meg.Nydelige broderier også. Ha en flott søndag.
Mvh Lisbeth

Lisbeth sa...

Uff det var ikke meningen at jeg skulle bli anonym, så legger til en gang til.
Mvh Lisbeth

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...