mandag, desember 17, 2007

Hemmelig venn gave!

Juhuuu, jeg har fått gave og den var bare såååå skjønn! Nydelg pakket inn med små fattigmannssølv trær og nydelig kort!
Inni pakkene fant jeg en skjønn skål med et lys med fin sløyfe og denne skikkelig tøffe posen med min bokstav på!!!!! Oppi var det mandler. Har ikke fått smakt på de så jeg vet ikke om de var salte eller søte men de så veldig gode ut!! Og til slutt et flott kort med oppskrift på fløtekarameller. Tenkte jeg skulle henge det på kjøkkenet!
Har jeg ikke fått flotte ting!!!! Denne gangen har jeg en liten mistanke om hvem min hemmelige venn er :-) Det var noe med bokstaven på posen som lignet litt på noen andre jeg har sett :-) :-)

Uansett hvem du er :Tusen hjertelig takk min hemmelige venn! Gaven var helt meg og jeg ble kjempeglad!!!!!
Litt vemodig å tenke på at dette er siste gaven for min del men føler at det er det rette for meg akkurat nå! Tusen takk for at jeg fikk være med på denne alongen, det har vært kjempegøy!!!!
En fortsatt fin kveld til dere alle :-)

11 kommentarer:

christinasinteriør sa...

Heia! Nå har jeg fått julestrømpene!! De var så fine altså! Verd hver en krone Mette! Disse var virkelig godt håndarbeid!! Helt vakkert! Så heldig du er som får gave fra en hemmelig venn nå før jul! Det må være koselig! Ha en fin kveld igjen! :0)

Ellie sa...

Nydelig gave, Mette! Personlig og koselig!

Karna sa...

Kjempe nydelig gave du fikk, jeg er ikke med lenger, men kjekt å følge med fordet....kanskje vi starter en ny ring en dag, kommer ikke til å glemme min føste gave som var fra deg, satt jo å gråt jeg da....De kommer nok til å savne gavene fra deg Mette!!!
Herlighet så nydelige julestrømper du har sydd og som vises rundt om i bloggene, fantastisk fine, du kunne sikkert ha byttet jobb du!! Noe å tenke på en gang, da du ikke lenger vil hive deg ut om morgene for å skrape is på bilen, er min drømm iallefall....bare det at jeg er redd for at det meste av dagen hadde blitt sost bort i kaffe, interiørblader og klesvask...=0}
Ha en fin dag Metteflette!

Flower Power sa...

Hei Mette!
Så nydelig gave du har fått av hemmelig venn! De små juletrærne og posen med M på....helt nydelig, og morsomt med oppskrift også:)

Jeg har tatt meg den friheten å linket deg til siden min jeg, håper det er greit?:).... Du har en så nydelig blogg, og julestrømpene med bokstaver som du har brodert har jeg sett litt rund hos andre bloggere. Må bare få si at det er de nydeligste julestrømper jeg har sett! Du er kjempeflink:)
Ha en strålende dag:)

Annettenett sa...

Kjempeflott gave, DEN søte posen da:)

Ingrid sa...

Kjempeflott gave du har fått! Og veldig fin pynt fra huset ditt i forrige innlegg! Kos deg masse i denne herlige tida før jul!

En Doft Av Danmark sa...

Vilken vacker present. Förstår att du blev glad.

Klem fra Dorthe

birgi sa...

Åh, vilken fin present!
:-)
/B
www.lyckligagatans.blogg.se

Huset i Hagen sa...

Nydelig gave du har fått. Den posen var bare sååå fin!! :0) Jeg er ikke med lenger i denne gavealongen snufs...Kanskje en annen gang. :0)

Hulda sa...

Gaven din er nydelig! Akkurat min smak også. Jeg har også en anelse om hvem denne herligheten er fra. :) Har hatt lyst på slike juletrær lenge. :)

Mita`s hjørne sa...

Utrolig flott gave du har fått...

Ha en koselig kveld...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...