tirsdag, desember 11, 2007

11. desember

(foto: Huset i hagen )
I går bestillte jeg en slik skjønn seng i rosa fra denne dyktige damen!!!! Den skal bli julepresang til minstejenta og jeg gleder meg sååååå! Dette må være absolutt den største fordelen med å være blogger. Man møter så mange kreative sjeler og man får muligheten til å skaffe seg flotte ting som ikke fins i alle butikker!

her er det litt mer julebilder. Tingene kommer frem etterhvert som jeg vasker meg fremover:-)
Nytt av året er hvit linduk og linløper med røde striper fra Linneas hage . Jeg syns den er så skjønn! Den lille vasen jeg fikk av Hulda i en gavealong ble flott med en svibel oppi.
Mye blir nok dandert litt rundt før jeg blir helt fornøyd men det er jo bare kos!
I morgen skal jeg til Sverige, gale meg!!!! Så da blir det ikke gjort mye i heimen. Derfor må jeg springe avgårde og vaske, bake, strikke, sy og pakke gaver nå!!!! Skulle ønske jeg var "fru Lund". Hun med alle armene på TV vet dere. Heter hun ikke det da?

Ha en kjempefin kveld alle sammen!

15 kommentarer:

Sol sa...

Hei....Åh så mye fint du har lagt ut her siden sist jeg var innom...Vakre stemningsfulle bilder, og jeg vet jo fra før at du er flink til å få det fint rundt deg, og utrolig flink er du med håndarbeid også ;-}
Linduken var virkelig koselig!
Ha en fortsatt fin uke Mette.

elin1976 sa...

Du har det så nydelig, Mette. lir rett å slett så inspirert av bilene og bloggen. Ha en fin tur til Sverige:O)

Kreoline sa...

Sukk, den nydelige løperen, har sett på de der du, så jeg får se. Nydelig du har pyntet også, og så den nydelige sengen fra Anita, tenker en liten som blir glad når hun får den. Heldige deg som skal til Sverige, jeg bor alt for langt borte, ønsker deg en kjempefin tur og kos deg, tenker du skal shoppe en del julepresanger. Klem fra meg.

Anonym sa...

Den løperen var så flott:)
Og sengene til A er jo bare fantastisk!
Likte VELDIG godt kjøkkengardinene dine, og et utrolig koselig kjøkken vindU:))

Hulda sa...

Hei! Så nydelig den linøperen var, med røde striper. Har lett etter en slik, men ikke funnet. Da jeg så de hadde på Linneas Hage var de allerede utsolgt da jeg skulle bestille, jaja.. ;) Har funnet et stoff som ligner litt. Artig at du kunne bruke vasen til svibel, jeg har jo en slik vase jeg også, tror jeg må gjøre det samme som deg. :)

My little footprints sa...

*ler* Fru Lund? hehe... Den var ny! ho var det nok mange som skulle ønske å ha vært, iallefall i hele Desember måneden. Og om vi får noen timer ekstra i døgnet, så hadde det jo vært perfekt :) Men det er jo litt sjarm også da, hele denne stria vår som vi skaper oss selv :)
Ønsker deg en fortsatt fin førjulstid, og husk; et lite pust i bakken er heller ikke så dumt :)
Klem fra Beth

Karna sa...

De er så nydelige disse små dukkesengene, blir nok en som blir fornøyd i år da.... =0)

Utrolig flott duk fra Linnea, så hun hadde fått inn massevis av gamle stoffer....blir litt fristet jeg også, men kanskje jeg skulle brukt opp litt stoff før jeg kjøper nytt...huff...

Karna sa...

God morgen Mette! Fant huset (endelig) hos First Floor i Bergen, "alle" svenske blogger har jo disse husene, merkelig at det skal være så vanskelig å finne de i Norge ikke sant?!?!

Moderncountry sa...

Åh så mye flott!! Ja, plutselig var det mange nye bilder her inne. Så kos som du har det Mette ;) Ja, tenk å titte sånn ut på snø, og gardinene dine var så lekre. Har sett noen lignende inne hos ett par Franske blogger. Husker jeg falt helt for gardin med monogram, lekkert!
Ja og adventskalender var det her og de flotte Julestrømpene dine. Du er dyktig du! Var innom shoppen din, puta var kjempevakker! B hadde jo passet til meg :))

Endlig ferdig? IKke her..nei, skulle ha sittet og sydd nå, men føler meg så trøtt i dag. Heloghvis ingen jobb, bare til å sy altså. Håper jeg rekker alt jeg må ha ferdig.

Ha en fin Luciadag!

Stämningsfullt sa...

Åh så fint du har! Riktigt mysig julstämning!

En Doft Av Danmark sa...

Det är såå vackert under din glaskupa! Jag älskar glaskupor i alla storlekar.

Klem fra Dorthe

Ellie sa...

Så nydelig du har det. Det ble virkelig fint på spisebordet ditt! Den lille senga fra "Huset i hagen" er bare skjønn! For en koselig julegave til ei lita jente.

Ingrid sa...

Den senga var jo bare superflott! Julepynten din var også fin og søt.

elin1976 sa...

Er innom for å ønske deg en fin helg og en koselig lørdag. Masse klemmer fra Elin:O)

Anemone sa...

Å så trivelig det virker hejmme hos deg. kjenner julefreden jeg ved bare å se på det bordet ditt
:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...