torsdag, oktober 04, 2007

Plutselig tilbake :-)

Heisan, her er jeg igjen! Det tar veldig lang tid mellom innleggene her men det er ikke lett å få det annerledes akkurat nå. Håper ikke dere gir meg helt opp!!!!
Når symaskinen min gikk i stykker (før sommeren) så holdt jeg på med noen puter.... Vel, nå har jeg endelig fått en ferdig. Syns den ble ganske fin om jeg skal si det selv :-) Har sydd denne i putetrekk prinsippet og brukte et annet stoff inni for å få litt variasjon. puta er enkel men allikevel ikke kjedelig (syns jeg da :-)


Denne ble ganske stor. Måtte ha 60x60 innerpute.

Ellers går det i strikking, strikking og strikking. Har begynt på en julegave som består av genser og ullbukse. Begynte på det kjedeligste, nemlig buksa og den holder på å ta livet av meg!!!! Det går så sent enda jeg strikker meg til blods nesten! Derfor har jeg en sokk i nydelig Regia garn og bytte på når jeg blir for lei! MEN JEG GIR IKKE OPP!


Her er bilde av 2 par som er ferdige! Det ene paret i vanlig raggsokkgarn og de andre i 6-tråders Regia garn. Nyyydelig å strikke med forresten.
ØNSKER DERE ALLE EN HERLIG DAG OG TUSEN TAKK FOR ALLE KOSELIGE KOMMENTARER.16 kommentarer:

Guro sa...

Nydelig, nydelig pute. Den var skikkelig fin synes jeg :O) Og selvsagt kommer jeg på besøk selv om det går en stund mellom innlegg, ett i året eller ett i uka. Det er det som er så supert med bloglines, full oversikt!!

Hilde sa...

Gir deg opp? Nei, så lett blir du nok ikke kvitt oss. Det er jo så koselig i bloggen din.
Skjønner godt at du strever med buksestrikkingen. Av en eller annen grunn er det litt kjedelig å strikke bukser. Så gjør noe annet innimellom med god samvittighet!
Putene er nydelige. God helg!

Lisbeth sa...

vilka härliga sockar! Ett tag sedan jag stickade nu blev jag riktigt sugen,så kul att sticka raggsockor/Lisbeth

Kathrin sa...

Den puta er bare så nydelig, så nydelig!!! Mmmm....

Anniche sa...

Om vi gir deg opp! Hørt på makan , nei . du blir nok ikke kvitt oss så lett kjære deg !!

Blogg når du kan og føler for , vi ser inn til deg uansett!
For du har en heeeerlig blogg :))

Den puten var bare sååå fin , helt nydelig! Du er så flink .
Og raggsaokker , ja det kan man jo ikke få nok av -

Tusen takk for hilsen og ha en god helg Mette , klem!

Ellie sa...

Så koselig med et innlegg fra deg igjen! Det er jo ikke meningen bloggingen skal være et ork, så blogg når du har lyst, du. Jeg kommer iallefall innom med jevne mellomrom for å se etter oppdateringer. Den puta ble skikkelig lekker! Har også planer om noen lignende puter til stolene rundt spisebordet, men så langt har det blitt med planene. Skjønner at du blir litt lei av å strikke på ulltøyet, men det blir jo fint da, og deilig og varmt! Ha en fin fredagskveld!

Pia..... sa...

hej vilka fina saker du gjort kudden var jättefin...PIA

Karna sa...

Kjempe flott pute, godt at du har fått symaskinen reparert. Savnet min kjempe mye når den var borte, men etter at den kom tilbake, har den så og si ikke vært i brukt...he,he....

GOD HELG!

Hulda sa...

Så nydelig pute du har laget, likte det bildet du har brukt, veldig godt. :)

Mia sa...

Heia Mette! Puten du har sydd er jo bare helt nydelig. Så fint med et annet stoff inni, for ikke å snakke om det vakre motivet i puten da. Og så er jeg veldig glad i slike store puter. Flink du er som har begynt å tenke på julegaver også. Men ikke så dumt å ha forskjellige prosjekter å bytte med, slik at det ikke blir alt for kjedelig...

moderncountry sa...

Heia Mette!
Der var jeg :) SÅ kos å se deg tilbake vettu, gleder meg masse!
Må si den puta de var meget eksklusiv, helt nydelig! Den gav meg ideer med en gang. Så artig med med de bånda, gjør seg med en gang. Strikke kan jeg ikke, men når jeg ser sånne sokker får jeg alltid lyst. Selv om jeg ikke trenger dem her da, hehe..her går jeg barbeint helt til Jul og mer enn det. Det blir vel garderobe utskiftning når jeg kommer til Norge vel, haha..ja, her har vi jo ikke noe som heter sommer og vinteravdeling. Håper du har en fin uke, at dagen i dag er God.Selv skal jeg sy litt mer. Ja, jeg har bare et helt berg å gjøre ferdig :) Sender deg en varm klem her ifra, Aina (",)

Sarah sa...

En lille hilsen herfra.
fine puder.
Hav en god dag.

En Doft Av Danmark sa...

Ååååhhh vilken vacker kudde!
Kram
Dorthe

Lena sa...

Ordentlig flott pute, skikkelig dekorativ! God helg til deg:-)

moderncountry sa...

Heisann!
Ville ønske deg en fin helg :) Håper uka ikke har vært for tøff mot deg..Sender deg en varm klem, Aina (",)

Hobbyhuset-Merete sa...

Åhh..nydeleg pute du har sydd!! den likte eg..herleg når den er litt stor ;o) ønsker deg ei fin helg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...