mandag, september 17, 2007

Akkurat nå

Når vesle jenta kommer inn og rekker meg en skitten neve full av disse nydelige blomstene og sier " disse er til deg mamma" , ja da blåser jeg i hvem hage de kommer fra :-) Da er det godt å være mamma!
Først og fremst ser jeg at jeg må oppdatere link listen min. Her har det virkelig skjedd endel!!!


Kanskje jeg skal friske opp bloggen litt også.....vi får se.


Høsten fremkaller jo alltid skapertrang hos meg og jeg har jo begynt å tenke litt på julegaver også.


Hobbyrommet er ryddet og vasket (der var det ikke pent) og symaskinen er reparert. Alt er klart for kreative krumspring :-) Men akkurat nå er det strikking av sokker som gjelder! Gikk igjennom de fra i fjor og fant ut at her måtte det suppleres. Ikke så spennende kanskje men de blir ihvertfall brukt!
I'm knitting socks at the moment. Not the most fun thing to do but they will at least be used a lot!


14 kommentarer:

Lena sa...

Hei og velkommen hjem fra ferie! Hørtes varmt ut ja, men på bildet ser det såååå herlig ut i vannkanten:-) Nydelie blomster du har fått, sånn varmer.. Godt du er igang med litt strikking, koselig høst-aktivitet:-) Har du en mailadresse, har nemlig et mønster, på norsk, til deg;-) Klem

Hilde sa...

Velkommen tilbake fra ferie, det så utrolig herlig ut. Og gratulerer med vask av arbeidsrommet, her må det nok ryddes før vi i det hele tatt kan vaske.... huff ja. Du stilte et spørsmål i bloggen min, genseren og buksen er fra Dalegarn, hefte nr 184. Genseren er i grønt i heftet, buksen hører til et annet sett i samme hefte. Og støvlene er fra Din Sko. ;o) Det er kaldt og hustrig her, men koselig å ta frem håndarbeid da i alle fall!

moderncountry sa...

Hei og velkommen hjem Mette!!
Men så herlig med blomster fra lillemor.Vet å sette pris på mamman sin vettu :)
Så herlig bilde som du tok med deg hjem fra Kreta :) Ja, min familie er også skikkelig Greske øyer besøkere, selv om jeg selv aldri har vært der. Men Gresk er noe som ligger i blodet våres tror jeg :)
Kan tenke meg at det var supert og oppleve sommer, sol og varme og en smule kontrast som du sier for frosne nordmenn, hehe..her regner det i dag og gjør ikke mye annet jeg enn å være litt kreativ som deg. Strikke er jeg ikke flink til men skulle kanskje hatt noen gode sokker som du lager? Ja, garderoben min må vel byttes ut helt når jeg kommer til Norge. Her er det jo så mye mildere at jeg har ikke hatt sommer og vinteravdeling i skapet på flere år :) Koselig at du føler deg bedre og at du føler for forandringer og friske ting litt opp! Vi får snakkes mer sikkert da utover, koselig det :) Nyt kvelden Mette! Klem fra meg (",)

Timotei sa...

Velkommen hjem igjen fra ferie! Koselig med blomsterbukett fra veslejenta. Det hører med til høsten å strikke sokker, ja. Synes det er ganske koselig å strikke sokker egentlig. Og de blir i allefall brukt!

Sol sa...

Heia.Så fint at du er tilbake igjen. Herlig med en sånn varm ferie nå etter alt regnet vi har hatt i sommer.Det er så koselig å få blomster,og som du sier, hvem bryr seg om hvilken hage de kommer fra ;-} Flittig er du også, med sokkestrikk.Deilig med varme sokker på lade vinterdager. Selv er jeg ikke noe flink med sokkestrikk, det får jeg overlate til de som kan slikt. Ha en fortsatt fin uke.Klemmer.

elin1976 sa...

Det er veldig hyggelig å ha deg tilbake igjen. Det må jeg virkelig si.
Har savnet de flotte innleggene fra bloggen din.
Håper du kommer oftere.
Bloggverdenen er liksom ikke komplett uten metteflette. Klem fra Elin:O)

Ellie sa...

Velkommen hjem fra ferie! Så skjønne blomster du har fått fra jenta di! Det hørtes kjekt ut med et ryddig hobbyrom. Det er litt mer inspirererende å begynne med noe når det er ryddig. Kjenner håndarbeidsinteressen begynner å komme tilbake, jeg også. Høsten er deilig, sånn sett! Kjekt med nye sokker!

Merethe sa...

Heia, og velkommen hjem til det kalde Norge.
Ja nå så du er kommet hjem må du jo strikke noe varmt. Det er så godt å ta på lester, og sette seg ned i en go stol med litt strikketøy.
Forresten så såg det så veldig flott ut der dere har vært på Kreta.Det er så godt for kropp å sjel med sol og varme....
Ha en flott høstdag!!!

Anniche sa...

Hei Mette
Så hyggelig med hilsen fra deg her om dagen :) Selv om det er meg som skal takke deg som kunde vettu "; men flott at pipp pipp en ...falt i smak , hihi!

Ser ut som dere har hatt en flott ferie , 40 grader er litt i overkan t for meg , men godt med et lite bad da iallefall!

Så søt en liten bukett , skjønner godt følelsen din , det forventningsfulle blikket til de små er verd MYE:)

Jeg har også en mann som fyller 40 i høst - så må vel begynne å planlegge noe om ikke altfor lenge til ....
Vi skule faktisk ha reist vekk , men så skal jeg jo åpne butikk(så jeg har vel et par sår å bøte der ja, hehe)

Ha en god dag , og gleder meg på å se nye hobby prosjekter fra deg .

Klem

ella sa...

Heisan.
Så kjekt å ha deg tilbake på bloggen igjen.
Velkommen hjem fra ferien.Så herlig ut.
Nydelig bukett fra din datter.Ja slikt varmer ett morshjerte.
Ha en fin torsdag :=)

Kreoline sa...

Kjekt å ha deg tilbake igjen, ser ut som du har hatt en herlig ferie, det trengtes nok etter det stygge fæle været vi har hatt i sommer og høst. Så herlig med blomster fra ungene, de blir satt ekstra stor pris på. Det er jo koselig å strikke sokker, tenkte jeg skulle strikke noen tøfler og tove, får se hva jeg orker. Ha en fin helg, klem fra meg.

Mia sa...

Hei Mette! Så koselig å se deg tilbake igjen (du har vært savnet, vet du!) Herlig med blomster fra din lille datter! Klart disse må varme et mammahjerte godt. Varme vil sikkert også de deilige sokkene du strikker, det er jo bare deilig å sette på seg slike herligheter når det begynner å bli kjølig.

moderncountry sa...

God helg Mette!!
I helgen skal det røres her, ja i syltetøy :) Har kjøpt pærer og rørsukker, håper det blir noe ut av, hehe..
Klem fra meg

silje sa...

Hei mette! Jeg synes bloggen din er så koselig og inspirerende! Håper du fortsetter å glede oss med dine innlegg:) Er det ok at jeg legger link til deg på bloggen min? håper det:) Hilsen silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...