tirsdag, juni 26, 2007

Gave i posten!

Line ville feire 50.000 besøkende på bloggen sin med å ha en uttrekning av de som la igjen en hilsen. Tenk, den som vant ble meg!!!!!! Det skjer jo aldri! Noen dager etter lå en søt pakke i postkassa mi!Inni pakken lå denne søte smykkeposen og et nyyyydelig armbånd! Tusen hjertelig takk, Line! Syns du er kjempedyktig :-) Har veldig sansen for disse oppmerksomhetene rundt omkring ;-)

Jeg ble ihvertfall veldig glad!!!!!

26 kommentarer:

Hobbyhuset-Merete sa...

Så nydeleg armbånd du har fått av Line!! heldig du!

molly's heaven sa...

Så heldig du er...de ambåndene er SÅ nydelige:)
Ha en fin kveld!

Katarina sa...

Nydelig armbånd! Gøy å få slike vakre ting i posten!

Karna sa...

Så nydelig, har noen smykker som hun har laget, og de er jo bare så fiiiiine! Heldig du...Får trøste meg med at uhell i "spill" er hell i kjærlighet...selv om jeg ikke merker så veldig mye av det heller...he,he.he...

Line sa...

Så koselig at du likte det :)

Kreoline sa...

Du har vinnerlykke ser det ut til, heldige deg. Nydelig armbånd, så kjekt å få slike overraskelser i posten. Ha en fin sommer kjære deg, sommerklem fra meg.

Guldkant På Livet sa...

Å ett sånt vackert armband du fick!! Så fint och passar till allt, det kommer du verkligen att ha glädje utav! Mari.

Hulda sa...

Oi, så heldig du var! Armbåndet var jo kjempefint. :)

Kreoline sa...

Innom for å ønske deg en riktig god helg, klem fra Mona.

Cecilie sa...

Nå så jeg at det var deg som var min hemmelige venn :o) Tusen tusen takk for pakken, jeg er kjempefornøyd! Ønsker deg god helg også, håper dere har fint vær der hjemme. Jeg er på en liten ferie i Arendal.. Hadde fint vær i går, men idag renger det.

moderncountry sa...

Hihi, ja men det fortjener du og Mette!! Koselig at man kan vinne litt av og til og. Jeg har vel ikke vunnet noe i hele mitt liv jeg heller, vel en gang på lotto da, 356 kroner! Ja, da var jeg veldig glad selv om det var et ubetydelig lite beløp. Bare følelsen av å vinne er den beste! Helt nydelig armbånd og passer jo fint til et sommerantrekk ikke sant?
Ja, nå er det vel overstått. Kvelden i går var fantastisk og det har vel ikke helt gått opp for noen av oss enda hva som skjedde. Helt unikt, nydelig dekorert, de beste gjestene og super mat og musikk. Bedre kunne det ikke ha vært! Har akkurat snakket med mamma på telefonen. Ho satt i morgenkåpa og drakk kaffe og bare tenkte på alt som hadde skjedd. Hun hørtes så lykkelig ut, og det varmer hjertet mitt så veldig :) Ja, her sitter jeg og bare skravler videre. Jeg lager snart en ny post og det kommer noen bilder fra kvelden og. Du får ha en fin Søndag og så snakkes vi om litt vennen! Klemmer fra Aina ;)

Emmeline sa...

Ja dette var en søt gave, virkelig skjønn... Forstår godt at du er fornøyd med denne gaven, Line er superflink!

Ellie sa...

Det var et nydelig armbånd Line hadde laget! Heldige deg som vant det. Ha en fortsatt god sommer!

Hilde sa...

Så flott armbånd du har fått. God sommer!

Karna sa...

Du må ha god ferie, bare 2 dager igjen på jobb så er det ferie for meg og Oliver også. Skal bli deilig, har ingen planer, og det liker jeg som er så hjemmekjær. Skal på noen små turer, håper på at jeg kan lokke min søster og min svoger til en weekend til København også....hun er ikke så interessert i interiør, så det spørs om hun vil på en slik tur som jeg vil...tjhiii.....Kos deg, ser skrekkbilder fra østlandet på nyhetene, håper dere ikke er oversvømmet!!!!

GOD SOMMER Mette!

ella sa...

Flott armbånd.
Heldig du var,koselig med slike ting i posten.
God sommerdag,kos deg :=)

moderncountry sa...

Heisann Vennen!! Jada jeg lever, hehe..tenkte jeg skulle gi et pip fra meg her i fra Norge. Koser meg jo gløgg ihjel her og har så mange avtaler hver dag at timene bare flyr :) I dag får jeg mange middagsgjester her vi bor. Skal lage en kyllingrett etter oppskrift fra faren til Samboeren. Ungarsk rett og ganske sterk, nydelig! Skal jammen bli koselig med mange rundt bordet, vi som er vane med bare 2. I går var vi på allsang i regnet, kliss våte men å så moro for det! Til helgen blir det enda en overraskelsesfest, denne gangen for søstra mi som fyllte 30 i går. Partytelt, grilling og masse kos, det blir bra vettu :) Håper dere har det bra med både vær og fine sommerminner! Ha det godt så lenge venne og så snakkes vi om litt igjen :) Masse klemmer fra Aina ;)

RedRobin sa...

Lekkert armbånd - heldige du! :o)

Baglady sa...

Hei på deg :o) Jeg er innom for første gang, men det blir neppe den siste! Du lager nydelige ting og har en tilsvarende inspirerende blogg. Jeg har lagt deg til blogfeedlista mi, og må innrømme at jeg har "stjålet" mange lengker fra favoritt-blogg-lista di også. Blogland er et av mine favorittland ;o)

Mia sa...

Åh, så heldig du er som vant. Og det du vant var bare lekkert! Så moro.

JULIE K sa...

Så nydelig en gave : )

moderncountry sa...

Heisann Mette :)
Villebare stikke innom og ønske deg en god helg, klem ;)

Ps: Alt bra ? Har du/dere fortsatt ferie?

Annettenett sa...

Nydelig!

daisy sa...

Det var jammen en flott gave! Så hyggelig med sånne overraskelser!

Håper du koser deg i sommer!

moderncountry sa...

Hei du, går det bra med deg Mette? Du nyter kanskje den deilige sommertiden som er igjen du. Ha iallefal en flott uke! Aina ;)

-Suzie- sa...

Hi Mette,
hope you are doing fine and just on holiday.
It is amazing I get still visitors from your page although you are not linking to me on your blogroll.
Lovely pictures on your blog!
take care
Suzie from China

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...