onsdag, juni 20, 2007

Blomstring!

Jeg har fryktelig lite å blogge om for tiden men hagen er nydelig nå så da må jeg bare vise noen bilder derfra! Herved er dere advart, det blir flere hagebilder!!!! :-)

Lupiner i full blomst. Bildet er tatt sent om kvelden. Egentlig liker jeg veldig godt tiden før St. Hans når det er så lange lyse sommer netter.....
En sommerbukett på hagebordet.......
Jippi, første rose ut i min hage er "Maiden's Blush". Jeg elsker den og den lukter nyyyydelig!
Verdens største pion???? Kan ikke se meg mett på disse underverkene. De er bare noe av det skjønneste jeg vet om.

Klematisen min blomster overdådig i år :-)
En sart rosa pion får lov til å flyte rundt i sink bøtten.
Jeg ønsker dere alle en herlig sommerdag og tusen takk for alle herlige kommentarer dere legger igjen!


17 kommentarer:

posidriv sa...

Nydelege bilete! Maiden's blush er fantastisk! Eg har bestilt og får den til hausten, no gler eg meg (om mogeleg...) ENDA meir til å sjå den i blomst neste sommar! :)

Ha ein herleg sommardag, du også!

moderncountry sa...

Å, jeg ble helt sittendes ved det siste bildet jeg. At noe så enkelt kan være så vakkert! Må bare kjøpe meg ei sinkbøtte altså :) Hehe..så som du ser blir jeg inspirert hele tiden jeg Mette. Helt nydelige bilder du viser fra din hage, herlige farger! Love it :)
Den rosen har jeg ikke hørt om før, vel ikke hørt om så mange planter eller blomster i det hele tatt jeg. Var jo ikke så interessert i hage før. Men nå har jeg egen hage og interessen har blitt større, så jeg lærer noe hver dag jeg nå. Er den vintersterk? For den var så nydelig, minner meg litt om pioner, og det er min favoritt!
Du får kose deg videre i den vakre hagen din Mette og så blogges vi! Klem ;)

Ingrid sa...

Fantastiske bilder fra hagen din! Sååå fin blomstring! Sånt blir man glad av.. og kan kose seg med en rusletur i hagen! :)

Tussaluso sa...

Fine hagebilder. Peoner er virkelige vakre blomster. Ha ein fortsatt fin dag.

Dolci sa...

Nydelige hagebilder. Har sagt det før, og sier det igjen; peoner er favoritt blomsten min :-) Men, den rosen din var helt undebar... Hvilken sort er det?
Ha en flott helg!

Hobbyhuset-Merete sa...

Nydelege blomsterbilder!! utruleg dekorativt med blomtrar som flyt oppi sinkbøtta..tak for ideen ;o)

Milly sa...

Bare kom med flere hagebilder, jeg syns det er herlig å se på! Pionen din var fantastisk, nå måå jeg bare få plantet noen i min egen hage. Og den rosen var jo bare helt skjønn. Nydelig med søte blomster sammen med sink, det gjør seg veldig godt.

Ellie sa...

Lupiner, roser, peoner og klematis. Kan det bli bedre? Nydelige blomster! Jeg har også en Maiden's Blush, men har ikke lykkes så godt med den. Trodde egentlig at den var idiotsikker, men tydeligvis ikke ;-) Ha en god St.Hans-helg!

moderncountry sa...

Heisann igjen :) Hadde egentlig tenkt til å sende deg en e-mail, men dette går vel også greit. Jeg lurte bare på om jeg kunne få tilsendt adressa di? For jeg kunne tenkt meg å sende deg et kort i ferien hvis du sytes det hadde vært koselig? Takk for koselig blogging så langt Mette, er veldig glad for å ha blitt kjent med deg! Du har jo en spesiell plass i hjertet mitt du, som startet det hele kan du si :)Klemmer fra Aina

Hulda sa...

Så flotte roser, lupiner og peoner! Det er jo så fint å gå rundt i hagen og kikke på blomstene. Håper du får det fint i mårra, uansett vær. :)

Kreoline sa...

Takk for hilsen, ønsker deg også en koselig St.Hansaften. Nydelige blomster i hagen din, det er så fint på denne tiden, det kommer nye blomster hver uke. Klem fra Mona

Emmeline sa...

Lite å blogge om..? Her er jo det ene vidunderlige bildet etter det andre. Helt skjønt...Du trenger jo ikke å vise noe annet. God sommer til deg også, kos deg med ferie!

Mia sa...

Herlige hage/blomsterbilder. Du må da ikke si at du ikke har så mye å blogge om når du har de herlige blomstene i hagen din. Jeg også elsker lyset om kveldene/netttene, og lupiner er jeg veldig glad i. Og så har jeg også Maidens Blush i hagen min, men den blomstrer ikke enda. Det gjør derimot Felicité Parmentier, som er en "etterkommer" av bla. Maidens Blush (har jeg blitt fortalt).

Takk til deg, Mette, for koselig kommentar i bloggen min ang. reportasjen i bladet. Jeg har hatt et ambivalent forhold til det hele... Og ja, leiligheten vår i Oslo har også vært avbildet i et ukeblad, faktisk to av leilighetene våres. Så det er ikke umulig at den reportasjen du har er fra en av dem. Stilen i de tidligere leilighetene var mer "engelsk" (både blomstrete og litt "tung").

Anonym sa...

Underbara bilder :)

kreaLIV sa...

Nydelig...peoner, roser og klematiser....de er de flotteste......sikkert noen flere også. Ønsker deg fine sommerdager :)

Gartenlust sa...

A wonderful Blog

Landliv sa...

Så fine bilder! Er clematisen din Dr. Ruppel?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...