torsdag, august 30, 2007

I'm alive !

Her er jeg den neste uken..........


Heisan alle sammen!


Er bare kjapt innpå, mest for å fortelle at jeg fremdeles er her selv om det har vært stille veeeeldig lenge!


Har hatt en elendig sommer og formen har heller ikke vært på topp. Bloggingen har kommet helt i bakerste rekke. Jeg har rett og slett ikke følt for å skrive noe eller lage noe! Sånn er det jo bare, noen ganger blir man grusomt lei ! Jeg har fått med meg litt av det som har blitt diskutert rundt på bloggene og mye av det er ting jeg har tenkt endel på selv. Har vært fristet til å legge ned bloggen flere ganger men så er det liksom noe som holder igjen.......:-)




Vel, i dag drar vi ihvertfall til Kreta.... Hotellet vi skal ligge på ser dere øverst på bildet! Skal ikke legge skjul på at jeg GLEDER MEG VILLT !!! Endelig skal barna få bade og slikke sol! Man trenger liksom det før vinteren slår til. Jeg satser på å komme tilbake med masse overskudd og lyst til å lage masse utover høsten :-)

Ta vare på dere selv alle sammen og tusen takk for koselige meldinger dere legger igjen!
En spesiell takk til deg Aina for at du bryr deg og viser omtanke! Tusen takk for det koselige kortet jeg fikk av deg i sommer. Skal sende deg en mail når jeg kommer hjem igjen!

9 kommentarer:

Annettenett sa...

God tur og kose dere max!!!

Anniche sa...

Der var du ja!
Har vært innom ofte og tittet etter deg! Tristat du har hatt en slik sommer...men håper at litt sol og varme hjelper deg litt!
Det er jo en forferdelig sommer vi har hatt , og jeg tenkte på det selv , at man er jo ikke akkurat rustet til å møte vinteren med dette ....

God tur,klem!!

Hobbyhuset-Merete sa...

Åh, så heldig!! hadde vel alle trengt ein sydentur etter det dårlege sommarveret som har vore her..Kos deg og nyt sola ;o)

moderncountry sa...

Å hei Mette!!!
Så glad for at jeg endelig så et livstegn fra deg! (",)
Ja, jeg har lurt så fælt på hvordan du har hatt det. Har jo vært litt bekymret her da. Det har vel ikke gått en eneste dag uten at jeg har lagt igjen et besøk for å se om du var tilbake. Godt å høre at du tar deg fri når formen ellers ikke er helt bra. Ja, jeg satt og tenkte vel på det, at du ikke hadde hatt det så godt og trengte en pause. Veldig glad for at du ikke legger ned bloggen, ja da hadde jeg blitt veldig lei meg, du som hjalp meg på gang med alt. Men selvfølgelig er det ditt valg. Jeg har ikke fått med meg så mye jeg av det som har foregått av negativitet her inne. Her hos meg er alt fryd og gammen :) Ja, kanskje det smitter litt over på deg og? Smiler..ja, du får ha en helt nydelig tur Mette, og så snakkes vi sikkert når vi kommer tilbake, varm klem fra meg (",)

Mia sa...

Heia Mette! Så koselig med livstegn fra deg. Jeg også har vært innom og tittet sånn en gang iblandt etter livstegn, og ble så glad da jeg så det idag. Håper du får en kjempefin ferietur (beliggenheten og solforholdene er det ikke noe å si på ihvertfall!) og så håper jeg at du får ladet batteriene, og kommer hjem igjen med overskudd og energi. God tur og klem fra meg.

Kreoline sa...

Ser du har reist når jeg er innom deg, ønsker deg en kjempefin ferie, nå må du samle krefter til høst og vinter etter en miserabel sommer. Har ofte vært innom hos deg og lurt på hvordan du har det. Misunner deg sydenturen, vi skulle nok hatt ferien igjen på blå restept med det stygge været vi har hatt.
Håper å høre fra deg når du kommer tilbake.
En stor klem fra meg.

ella sa...

Godt å se at du ikke har lagt ned din blogg.
Har vært flere ganger innom å tittet om det var noe nytt.
Håper du får en flott ferie
med masse sol:=)

Line sa...

næmen der er du jo!! så bra! ønsker deg en velfortjent og deilig tur til Kreta:)

Twinkle Pink sa...

Hi, I don't understand but I love the pictures!!

best wishes Ginny

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...