mandag, juni 04, 2007

Travle tider....

Jeg er fryktelig dårlig til å blogge om dagen. Bruker alle krefter på alt som skjer hele tiden og det går utover bla. bloggen. Sånn er det vel for de fleste om våren. Dere får bære over med meg en stund til, kommer nok sterkere tilbake!
I helgen kom endelig finværet og det gjør godt for kropp og sjel!
Endel blomster er kommet på plass men mer blir det nok :-) Er ganske flittig gjest på hagesenterne nå for tiden.
Rosehagtorn i full blomst....
Ha en flott mandag alle sammen og tusen takk for alle koselige kommentarer dere legger igjen!!!! Skal bli flinkere til å legge igjen noen hos dere også :-)

21 kommentarer:

Trude sa...

Heisann,håper du har det bare fint og koser deg med hus og hage.Så fin gave du har fått av din hemmelige venn,artig det der!Ha en fin uke (",)

Tonje sa...

hmm...klarte ikke å se noen av bildene jeg...
Jeg er også ganske så sikker på at den flotte hemmelig venn gaven er fra Hulda

moderncountry sa...

Vet du, jeg får ikke opp bildene jeg :( Det høres iallefall ut som du har det fint i din hage og koser deg i sommerværet. Kos deg videre Mette!! Klem ;)

Metteflette sa...

Nå da?

ella sa...

Å så nydelig det blomster hos deg.Den rosehagtorn var nydelig.
Ikke minst det bølgeteppet skjønne farger.Har du mønster på dette ?
Koselig og fin gave fra din hemelig venn som er Hulda.
Sommerklem :=)

Mia sa...

Ja, er det ikke deilig med det fine været vi har nå? Jeg koser meg som bare det, og det går nok utover bloggingen for meg også. Slik er det vel for de fleste av oss. Men vi får bare nyte dagene, solen, varmen og de lyse kveldene. Nydelige bilder du viser. Rosehagtorn var ukjent for meg, men så nydelig at jeg skal undersøke den nærmere neste gang jeg kommer tilet hagesenter.

Emmeline sa...

Nyt sol og sommer. Bloggen kan du alltid ta opp igjen når regnet kommer... Nydelige bilder av blomstene dine. Ha en fin kveld.

LilleBlå sa...

Så fint at sommeren har kommet til deg også da! Her hos meg er det bare sååå deilig nå, solen skinner fra knallblå himmel og temperaturen er det ingenting å si på. Bloggingen bærer nok preg av det ja.. *fnis*
Ha en strålende solskinnsuke!

Blossom Hill sa...

I'm glad the summer weather has finally arrived for you :)
Love reading your blog and looking at your lovely pretty photos.

Ellie sa...

Det er sånn for meg om dagen også, man må jo benytte seg av finværet! Du hadde fått en nydelig gave!

moderncountry sa...

Å så nydelige rosehagtorn! Endelig fikk jeg se bildene dine :)
Ser du er opptatt med planter i potter akkurat som jeg. Bare nyt det flotte været du og kos deg i sommervarmen :) Ha en god natt!

moderncountry sa...

Ha en nydelig sommeruke Mette!!

Guldkant På Livet sa...

Vilken härlig uteplats du har!!! Och ljuvlig rosenhagtorn!! Jätetvacker gåva du fick i inlägget under!! Mari.

-Suzie- sa...

Beautiful pictures! Is it your garden? Enjoy summer! It looks beautiful where you life.

Line sa...

jiihuu!! du vant gavetrekning på bloggen min i dag :) men jeg trenger adressen din...kan du maile den til meg.
linesverden@email.no

rine sa...

Hei :)
Jeg bare må kommentere den utrolig flotte sifonflasken du kjøpte på Ebay. Jeg også har noen sprell der av og til(eller til tider ganske ofte :)) Jeg har bl.a kjøpt flere antikke glassmugger og de er så utrolig flotte OG billig. Takk for ebay sier jeg :))

ella sa...

Innom for å ønske deg en fin sommer og god helg :=)

moderncountry sa...

God Morgen Mette :)
Tenkte så fælt på kommentaren din du gav i går. Jeg ble veldig glad, men også veldig tankefull. Jeg er meg selv og sier alltid hva som ligger meg på hjertet. Håper ingen får noe inntrykk av at jeg er noen annen enn den jeg virkelig er! Det jeg nemlig strever etter er å være en best mulig person og en mest ærlig en med godt hjerte. Det er alt jeg vil...Derfor tar jeg meg tid, bryr meg og viser omsorg, fordi jeg virkelig vil det, og fordi det kommer fra hjertet. Sånn har jeg bare blitt etter å ha mistet flere og opplevd mye vondt.. Så hvis du sier at jeg er for god til å være sann, da tar jeg det som et kompliment, for det er jo det det er ment som? Ha en fin Lørdag Mette og kos deg med dine dyrebareste, masse klemmer!

Kreoline sa...

Hei til deg, er innom for å ønske deg en god helg, ikke stress for mye, kos deg. Takker deg for dine fine ord til meg. Klem.

Flower Power sa...

Hei.
Har ikke besøkt bloggen din før,Men må kommentere de fine pottene dine. Det er så godt med sommer og hageliv,ikke sant?...:):) PS. Er det greit om jeg linker deg til siden min?

moderncountry sa...

Hei Mette og takk for lang og ikke minst forklarende kommentar :)
Det var nok mitt lille hode som tenkte alt for mye...Jeg har hatt så mange flotte tilbakemeldinger i det siste og ble litt forundret selv etter den siste posten. Jeg kunne ikke fatte at så mange reagerte og ikke minst de gode ordene de la igjen. Tydelighvis traff jeg dem i hjertet og det er jo fantastisk å vite. Jeg lager nemlig aldri en post uten å ha en tanke bak, men ikke i min villeste fantasi hadde jeg forventet en slik reaksjon! Ble helt paff og trodde at dette måtte være feil. Og da jeg leste din kommentar tenkte jeg at kanskje de ikke trodde jeg mente det jeg sa?? Høres kanskje litt rart ut det, men akkurat i det øyeblikket føltes det sånn. Men ikke ta det ille, jeg tenker ikke mer på det. Og du har absolutt ikke gjordt noe galt, tvert i mot Mette!! Jeg ble kjempeglad jeg og ikke minst for din nye melding :))) Ikke lett når man bare skriver med hverandre og ikke kan prate i "levende" live :)Noen skulle jeg jo så gjerne ha fått truffet og kanskje man gjør det en dag :)
Håper du har hatt en fin helg og fått nytet den som du ville!
Jeg lurer egentlig også på hvordan det går med deg. Om du har kommet deg helt etter i våres? Høres iallefall ut som det går fremover og ingenting er bedre enn det! Ha en ny fin uke Mette og send meg gjerne en e-mail av og til hvis du har lyst :)
Masse klemmer fra Aina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...