torsdag, februar 01, 2007

Varer fra Anna's rom!

Først, beklager at det har vært så stille på bloggen min. Jeg har hatt det ganske travelt i det siste og når jeg kommer hjem er alle 3 pc'ene konstant okkupert av den yngre del av familien!!!
Så jeg vil bare takke for alle koselige kommentarer dere legger igjen og beklage at det har vært dårlig med svar fra meg! De blir satt veldig pris på!!!

Men nå til noe viktigere :-) Jeg bestillte noen varer fra Anna's rom og igår hentet jeg de på posten! Anniche, tingene var helt nydelige!!! Jeg er kjempefornøyd!


Jeg bestillte denne herlige bollen med brun dekor. Utrolig snille Anniche hadde lagt ved en ekstra ting som var denne skjønne fløtemuggen og et duftlys! Det var flott pakket inn med et kjempekoselig kort men jeg hadde ikke tid til å vente! Tuuuuusen takk Anniche! Muggen var midt i blinken for meg:-)
Er den ikke flott?
Jeg bestillte også dette nydelige kortet! Er veldig glad i gamle kort motiver og det gjorde seg på oppslagstavlen min! :-)


Til slutt dette herlige bildet! Åh, jeg bare elsker det! Har ikke helt bestemt plassen for det ennå så det får henge på denne hyllen en stund :-)

8 kommentarer:

Sarah sa...

Virkelig nydelige ting fra Annas Rom. Skålen (bolle) er virkelig fin med det brune mønster på.
Hav en god dag.

Ellie sa...

Flotte ting du har bestilt! Anniche har så mye fint i butikken sin! Ha en god dag!

Anonym sa...

Så hyggelig at tingene falt i smak, og ikke minst fløtemuggen§:O)
Jeg hadde nemlig en mistanke om at den var litt deg;)

Klem fra Anniche

♥ Pia... sa...

Så fina saker! När man läser i olika blogger och ser en massa bilder på saker som folk har hemma. Så plötsligt så kommer man på att det finns i gömmorna ..bara att ta fram! Som den där söta gräddkannan ..har ju en sån.Tack för påminnelsen..:)

A sa...

Jättefint! Hon har så mycket fint i sin butik. :)

Anonym sa...

Så flotte ting du har fått fra Annas Rom, hun selger sååå mye fint, venter på en ny forsendelse derfra jeg også.... =0)

Ha en fin helg!

Anonym sa...

Nydelig skål fra Annas rom, å ja der er masse flott, men jeg er alltid for sen, noen som snapper det jeg vil ha før meg. Ha en riktig fin helg.

Anonym sa...

Fint kort!Noen som vet hvor en får kjøpt slike gamle originale kort med romantiske motiver?(ikke kopier)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...