fredag, februar 02, 2007

Stoffer med stil!

Jeg har vært en tur i godteributikken, jeg mener stoffbutikken! Måtte ha litt stoffer til teppet mitt og selvfølgelig kunne jeg ikke motstå disse herlige rosestoffene! De er bare skjønne og jeg har allerede planer for disse :-)
Her ser dere fargesammensetningen i teppet mitt. Syns det blir ganske harmonisk og fint. Lurer litt på om jeg kanskje skulle hatt et blomstrete stoff til men vi får se. jeg hadde klippet opp endel blått stoff men syns plutselig at grønt ble bedre. Det tar opp det grønne i bladene på blomsterstoffet. Vel, det er laaaangt fram ennå! :-)

I have bought some lovely rose fabrics and I can't wait to make something out of it! Here is the colour combination of my quilt. I think the colours are calming and cozy. I am considering
an additional floral fabric but I haven't decided yet.

15 kommentarer:

Ellie sa...

Hei! Det var noen skjønne stoffer du fikk kjøpt. Teppet ditt ser ut til å bli nydelig, så duse og behagelige farger! Så morsomt at du også liker Dickens. Our Mutual Friend/Vår felles venn, er min favoritt blant bøkene hans, så den kan jeg absolutt anbefale på det varmeste! Ha en god helg!

claire sa...

I like much your fabrics, your red are trés beautiful, I always have many difficulties of finding reds

Lena sa...

Åh så nydelige stoffer.. Teppet blir nok kjempefint tenker jeg, det ser slik ut. Får virkelig lyst å skaffe meg symaskin, sydde litt "før i tiden" og det klør i fingrene når jeg ser dette. Ønsker deg god helg!

Tonje sa...

teppet ditt ser ut til å bli virkelig lekkert.Morsomt med nye stoffer. Ha en flott helg

Anonym sa...

Hi, hi nå skal jeg skikkelig "snoke" rundt på bloggen din og se på alt det fine du har her ! Mon tro hva jeg skal legge i den hemmelige pakken din ? Time will show. Ha en super helg så lenge. Hilsen din hemmelige venn !

Timotei sa...

Nydelige stoffer du har kjøpt deg og teppet blir sååå fint. Liker veldig godt fargene du har valgt. De passer godt sammen.

Karna sa...

TUUUUUSEN TAKK METTE!

Jeg trodde ikke mine egne øyner når jeg gikk i posten i dag, og så at det lå en pakke til meg fra deg! Og for en gave, det er den fineste puten jeg noensinne har sett, utrolig nydelig broderi, nydelig med fløyelsbåndet rundt, nydelig med den knappen og sløyfe båndet, ja ALT var bare helt utrolig fint!

Tusen takk også for det fine papiret, jeg har tatt meg den frihet å kopiere bildet fra bloggen din av den nydelige boksen du laget, slik at folk skal se hvor fin den var!

Denne gaven kom som sendt fra himmelen, jeg har vært sur som en sursild i hele dag, ikke vet jeg hvorfor, men så fikk jeg denne pakken, og ALT er bare fryd og gammen igjen!

Åhhhh så glad jeg ble, du er en engel Mette!

Skal sende deg en e-post på mandag, da jeg ikke har tilgang til e-post hjemme!!! Ha en fantastisk fin helg Mette!

Stoooooooor klem fra
Inger Helen!

Gunhild sa...

Hei! Ble helt betatt av alt du lager. Har kikket litt på bloggen din og huset ditt er så flott!!Dermed havner du i "favorittlisten" min.

For the love of country sa...

Så himla fin kudde du skickat till Karna, och underbart papper! :) Du får skaffa en bloggshopp snart med allt fint du gör! ;) Jättefina tyger du köpt också i rött och vitt, lovely! Trevlig helg!

Hulda sa...

Nydelige rosestoffer du har kjøpt til teppet ditt. Det ser nydelig ut med de sekskantene. Hvordan syr du de sammen? Flotte ting fra Annas du har kjøpt.

Annettes Hobbyblogg sa...

Herlige røde stoffer du har kjøpt!

Sarah sa...

Jeg synes det er rigtig fine farver til tæppet. Rigtig fint, men jeg kan godt se at der er lidt vej igen:O)
Fine stoffer du har købt.

Den inredningstokiga mamman sa...

Täcket kommer att bli jättefint! Fin kudde du skickat till karna...

Huset i Hagen sa...

Så nydelige stoffer!!! Og teppet ditt blir jo så fint! Jeg ser med stor beundring på hva du har tolmodighet til! Du er sååå flink!!! ;0)

Mia sa...

Så utrolig fint det teppet ditt blir, Mette!! ! Harmoniske og fine farger. Og stoffene du har kjøpt var jo også fine. Jeg blir alltid fristet til å kjøpe stoffer med rosemønster... Nydelig pute du sendte til Karna også - så vakkert brodert.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...