tirsdag, januar 23, 2007

Ting underveis!

Et hemmelig prosjekt.........:-)
Dette skal også bli noe spennende! Dere skal få se etterhvert! Har så mye ideer innvendig at det snart bobler over og jeg blir så frustrert når jeg ikke rekker halvparten av det jeg har lyst til!!!!!!!!

This is ongoing projects. I will show you pictures when it's finished :-)

19 kommentarer:

Huset i Hagen sa...

Oi, så mye lekkert det var her da. Jeg synes det du holder på med nå virker som det blir sååå nydelig. Er sikker på at jeg kommer til veldig sansen for det!!! Gleder meg...;0)

Karna sa...

Spennende, her må jeg følge nøye med ser jeg, så jeg ikke går glipp av ditt hemmelige prosjekt... =0)

Anonym sa...

Hei Metteflette !

Så du hadde skrevet at du kunne sy. Flott ! For da kan kanskje jeg stille deg en spørsmål. Angående ddet fine rød stripete hjertet du har sydd. Du skjønner jeg er helt fersk foran symaskinen, og det enste jeg har sydd til nå er noen duftposer og noen putetrekk. Jeg ville gjerne få ta ideen din å lage noen fine hjerter og henge de på et skap. Når du har sydd helt rundt og vridd stpffet, deretter stappet det fult med fyll, hvordan tetter du igjen hjertet så ikke sømmen syns, eller så det blir en pent ? Hadde blitt veldig glad for å få noen tips før jeg begynner !

Klem fra Aina

Anonym sa...

Uff, det ble visst veldig mange skrivefeil der. Jeg var nok litt for ivrig...ler....

Aina

kreoline sa...

Det så spennende ut det nye prosjektet ditt, skal nok følge med deg. Spennende blir det og med teppet, men for et arbeid, hos meg må det gå fort og fort. Den ble jo bare helt nydelig den hatteesken, smart å ha lekre lapper i en lekker eske. Hver jul ønsker jeg meg mer timer i døgnet, men ønsket har enda ikke blitt oppfylt, blir helt frustrert av alt det jeg vil gjøre, det gjelder om å ha tålmodighet, og det har ikke jeg fått utdelt så mye av. Ha en fin dag du også, klem :)

For the love of country sa...

Så spännande projekt! Du har så bra smak. :)

Mia sa...

Ja, det så ut som et spennende prosjekt. Er det en pute du skal lage. Nydelig bilde på stoffet. Ser fram til oppdateringer både på dette prosjektet og på teppet ditt.

Julie sa...

Oj dette blir jo kjempe spennende : )

merete sa...

åhh, så spennande!! Gler meg til å sjå kva det skal bli :o)

Tonje sa...

Jeg har det på samme måte,jeg har masse ideer men føler at jeg ikke får begynt på halvparten=) Blirspennende å se hva det blir=)
Den esken underble jo bare rå lekker=)

Ellie sa...

Så spennende! Gleder meg til å se hva det blir! Blir morsomt å se lappeteppet ditt etterhvert også. Ser ut som flotte stoffer! Hatteesken ble veldig fin, og må være ypperlig til sysaker. Ha en god natt!

Hulda sa...

Så lekkert teppet ditt kommer til å bli, fargene var så fine. Likte også det gamle bilde du har brukt til ditt hemmelige prosjekt. :) Jeg har også tenkt på noe sånt, men ikke kommet så langt.

Twinkle Pink sa...

Can't wait to see the finished project!

Best wishes Ginny

Solstad sa...

Blir spennende å følge med her ser jeg ;)Ser ut som det blir noe riktig flott noe :)

Lena sa...

Det ser i alle fall ut som at det blir noe skikkelig pent! Og jeg skjønner deg veldig godt når du sier at du bobler over av alt du har lyst til å gjøre, og at tiden ikke strekker til... Men det blir jo mye pent ut av det etterhvert da:o)

molly's heaven sa...

Så spennende...og de nydelige stoffene på "lapper små...", gleder meg;) Esken ble bare helt fantastisk stilig...smart! Må si du er driftig;)

Sanna sa...

Å dette så da riktig så spennende ut - hva kan det være du pønsker på tro ? Gleder meg til å se resultatet. Likte den "nye" hatteesken din også så godt. Hvor har du fått tak i et så flott toile papir ? Har noen bokser som jeg tenkte å kle om jeg også, men har ikke funnet det riktige papiret ennå.....;o)

Sarah sa...

Jamen det bliver interessant og se hvad det er du er i gang med at lave. Spændende med tæppeprojektet. Jeg ville gerne sy mig et patchwork tæppe, men som du selv skrev, gid man havde tid til alt det man havde lyst til at lave.
Hav en god dag i morgen.

Sanna sa...

Sjekk Hemmelig Interior Give Along siden - vi er straks i gang med runde tre ;o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...