tirsdag, februar 27, 2007

Skal, skal ikke?

Som kanskje noen av dere har fått med dere så vurderer jeg å begynne å selge noe av det jeg lager. Derfor prøver jeg nå å sitte og lage opp litt forskjellig :-)
Det er jo så mange av dere som lager så fantastisk mye fint så jeg får jo litt prestasjonsangst må jeg si. Har jo fått litt dilla på disse monogrammene mine så det blir vel endel av slikt.
Hva tror dere, er det salgbart?
I'm thinking about selling some of the things I make. A lot of it will have monogrammes on it. Do you think that will sell?

10 kommentarer:

Line sa...

Klart du må selge alt det fine du lager ! Monogrammene dine er jo bare sååå lekre :) you go girl..

Julie K sa...

Ja så flott, klart du skal begynne å selge det du lager. Slike monogrammer er så fine, populære er de også, kom igjen : )

Sol sa...

Hmmm, ikke enkelt å skrive kommentarer i dag.Et elelr annet som ikke funker,men jeg prøver igjen. Jeg sier som de andre,det er klart du skal prøve deg på dette.Du er jo så flink,og monogrammene er jo så flotte Mette. Lykke til.

elin1976 sa...

Å ja! Jeg er kunde allerede:O)

Hege sa...

Salgbart? Jepp!!! Hehe...

Ellie sa...

De monogrammene er salgbare, det kan jeg si med en gang!! De er jo så flotte! Synes ikke du behøver å ha prestasjonsangst, for du er virkelig flink! Klem fra Ellie

Anita sa...

Jeg er kunde så snart du legger monogrammene ut for salg!

Lensom sa...

Så klart! Jeg kjøper garantert!!! De er så utrolig vakre :)

Karna sa...

Du å HELT klart begynne å selge, du lager fantastisk nydelige ting, hopp i det Mette!! Kommer til å gå unne som varmt hvetebørd!

Justitia sa...

Når kan jeg bestille?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...