tirsdag, februar 27, 2007

Må ha det, bare må ha det!Fikk den velkjente følelsen" må bare ha den" når jeg så denne blomsterurnen! Er den ikke helt fantastisk flott???? :-) Blir rent glad når jeg ser på den jeg!

21 kommentarer:

moderncountry sa...

Den følelsen kjenner jeg godt igjen ja, hihi...men hos meg kommer den ikke så altfor ofte, jeg er nok litt kresen..Men skjønner hvorfor du bare måtte ha den urnen, den er jo kjempeflott!!
Og du, for å kommentere forrige innlegg. Sitter faktisk å lurer på det samme, men da må jeg også lage litt mer. Jeg sier bare: go for it girl!!! Jo flere som selger, jo flere nydelige ting vi kan velge i, ikke sant ? Og mongrammer elsker vi jo alle! Lykke til med avgjørelsen din :)

Line sa...

Jeg skjønner godt at du bare måtte ha denne ! Lekker !!!

Karna sa...

Kjenner godt den følelsen...he,he... Utrolig flott var den!

elin1976 sa...

Har sett flere slike ting i den serien. Jeg stod faktisk å vurderte en krukke i helgen. Løftet den opp og ble helt sjokkert over hvor tunge disse tingene er. Plutselig fikk jeg øye på lykta i fattigmannsølv og glemte hele krukka. Fin urne. Ønsker deg en fin tirsdag:O)

Gypsy Purple sa...

Wow...what a stunning container!!

Anonym sa...

Underbar... riktigt ljuvlig :)

anniche sa...

Den var nyyyydelig! Kan skjønne du måtte ha, bare måtte ha!
Ang bloggshop- jeg er klar til å bestille jeg;hehe!
Så noe med en A på der- Knaskje en pose! Jeg vil gjerne ha;O= )
Klem fra@

Virtuella sa...

Den var kjempefin!

Annette T sa...

Den urnen er helt nydelig, holdt nesten på å kjøpe den i blomsterbutikken her en dag! Men den passer ikke sammen med de andre jeg har. Men den var knallfin! Angående at du spurte om de tingene du lager er salgbart...JA, det er de så absolutt!!! Jeg har fulgt bloggen din en stund nå og jeg synes alt du tar i blir vakkert!! Iallefall det du har vist frem i bloggen da! Du burde ikke ha prestasjonsangst, du er kjempedyktig.

daisy sa...

Urnen var kjempefin!
Dere er så mange der ute som er så utrlig flinke, er så imponert over dere som åpner deres egne butikker og selger egenlagde ting. Du er kjempeflink, så er helt sikker på at butikken din blir en kjempesuksess!
Flott gave fra din hemmelige venn, forresten!

Ønsker deg en kjempefin helg!

Hjoerdis sa...

Jeg hadde heller ikke latt den flotte urna bli værenden i butikken *fnise*. Godt kjøp :)

Tonje sa...

Den følelsen har jeg ofte når jeg går rundt å ser i de ulike butikkene. Den vasen var flott. Jeg syns ikke du trenger å ha noen prestasjonsangst ang å starte en litten butikk med dine selvproduserte ting,for det du har presentert her på bloggen har jo vært utrolig flotte ting. HA en fin helg.

Norah sa...

Den der hadde ikke jeg heller latt stå igjen i butikken.!

God helg :o)

anniche sa...

Hei Mette

Hei sendte deg en mail, men den hint hint flasken var dessevrre reservert! Beklager, så utenom den i blå jeg fikk- så var det bare grønne!

Klem fra Anniche

molly's heaven sa...

Ville bar ønske deg en fin kveld:))

Bolina sa...

Urna var knalltøff, skjønner godt du falt for den!! Og d at du blir glad når du ser den, sier jo bare litt...d var jo verdens beste grunn til å kjøpe den spør du meg :) Må unne seg d en blir glad for..d er min filosofi..hi,hi!
Ha en flott helg, Mette.
Klem fra Bolina.

Ellie sa...

Var inne på gavealong-sida, og da fikk jeg bekrefta det jeg forsåvidt har visst hele tida, nemlig at det var du som stod bak den flotte gaven jeg fikk! Jeg må bare bukke og neie og takke igjen, jeg ble så kjempeglad for den!! Ønsker deg en god uke!

Dolci sa...

Å, den var råflott, kjenner den følelsen veldig godt, ja.... :-)

Huset i Hagen sa...

Nydelig blomsterurne!! og den følelsen du nevner deler jeg også ja. ;0)

merete sa...

Knallfin blomsterurne, ja! Kan godt forstå at du bare MÅTTE ha den der :o)

kreoline sa...

Kjenner følelsen så altfor godt. Den var bare helt nyyydelig, ikke rart du blir glad, trenger litt snop i hverdagen vet du.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...