lørdag, februar 24, 2007

Det hemmelige prosjektet !

Ikke mye blir gjort denne helgen, formen er på bånn og er livredd for at det bryter ut noe snart!
Det frister virkelig ikke å bli syk!!!!! Selv om vi her på Østlandet ikke har det like ille som de på Sørlandet ( føler med deg Anniche) så snør det og blåser hele tiden. Ikke noe utevær men det er igrunn like greit. Med disse primulaene i ei gammel tissepotte som svigermor fikk til morsdagen vil jeg ønske dere en fortsatt flott helg og igjen takke for alle koselige tilbakemeldinger! Dere er bare herlige alle sammen! :-)Vet ikke om dere husker det hemmelige prosjektet jeg skrev om tidligere men her er det ihvertfall! Det henger nå i min søsters stue :-) Motivet i midten var egentlig ment å bli pute men søstra mi ønsket seg så et veggteppe. Det ble litt knoting for å få det større og jeg syns alt jeg gjorde ble så rart men der det henger så ble det egentlig ganske fint (bildene er tatt om kvelden og er derfor dårlige). Teppet er sydd av lin, har strøket på gamle motiver og brodert "La vie en rose" oppe og nede. Teppet fikk hemper og ble montert på en gardinstang. Ganske tøfft! Det er ihvertfall ingen som har maken!!!! jeg får heller prøve å ta et bedre bilde i dagslys senere....This is the secret project I wrote about earlier. It became a wall-hanging in my sisters livingroom. It's made out of linen and I have ironed on old pictures. Finally i embrodiered the words "La vie en rose". Sorry about the bad photos but it turned out quite nice and at least nobody has one just like it! :-) Enjoy the rest of the weekend!

17 kommentarer:

Solstad sa...

Huff...håper ikke du blir syk. Veggteppet var veldig stilig!! Ønsker deg ei god og frisk helg :)( tissepotten var flott med blomster i )

Ellie sa...

Så lekkert veggteppet ble! Koselig med primula i potta :-). Håper virkelig du styrer unna sykdommen, ikke så morsomt å være syk, nei. Ha en god søndag!

For the love of country sa...

Åh så himla fint! Krya på dig gumman!

Tonje sa...

Så pent det ble...noe slikt er jo kjempe smart å henge opp. Det var jo svært så dekorativt. Håper ikke du også blir syk nå. Du får stelle godt med deg selv så du slipper det. Kos deg masse resten av helgen=)

Karoline sa...

det ble pent. det er så mange flinke der ute...:) gøy å se!!! du, jeg ble litt nyggerig på bordet ditt, der blomstene stod. har så lyst på et bord som ser litt gammelt og slitt ut i stuen. hva er det laget av? får jeg se et større bilde, så koselig ut. klem fra karoline

Leah sa...

Så flott veggteppe, du er flink!
Håper du skjærer klar og ikke blir syk, ha en fin søndag :-)

Karna sa...

Så flott veggteppe, ble jo annerledes og virkelig flott!

kjersti elisabeth sa...

Så fint veggtepp!!Koselig med blomst i tissepotten :o)

anniche sa...

Utrolig flott Mette!
Nå venter jeg veeeldig i spenning på bloggshoppen din;)
Klem fra A

moderncountry sa...

Dette ventet jeg nemlig på...spurte deg jo for litt siden åssen det gikk med prosjektet. Så der var det ja, og det ble jo kjempefint! Får håpe du ikke blir syk da...Håper kommende uke blir en fin en, klem :)

molly's heaven sa...

Dette ble jo kjempeflott...Også liker jeg "tissepotta";)

Mia sa...

Det er et nydelig teppe du har sydd - så vakkert med lin, nostalgisk bilde og broderi. Du er kjempeflik til å brodere altså... Håper ikke du blir syk da.

sublim design sa...

Hej
Och tack så mycket för gratulationen!Det var verkligen snällt av dig:)

Vad fin gåvor du fått av din hemliga vän, härliga färger.
/S

Gypsy Purple sa...

This is lovely!!!

majsan45 sa...

Tack så mycket för snälla ord,du har en väldigt fin blogg....Kram/Majsan

Hege sa...

Så tøft teppe!

Hemma på landet sa...

Så fint du har gjort. Kram Stina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...