fredag, november 03, 2006

Gammel skatt!

Her ser dere noen av kortene. Det er så mange nydelige. Det var nok mer stas å få postkort før siden man tok bryet med å sette de i album. De fleste kortene er helt tettskrevne om liv og levnet til de som har sendt dem. Det er litt synd at man ikke gjør det så mye lenger. Har planer om å scanne noen av disse også. Tror ikke jeg går tom for motiver på en stund.....

Jeg må bare vise dere dette eldgamle albumet! Det har jeg arvet etter bestemor og bestefar. Det er fullt av gamle kort! Julekort, påskekort, nyttårskort og kort med andre motiver. Det er tilogmed et kort som viser når Kong Haakon kom til Norge! Jeg er utrolig glad i det og har bladd i det mange ganger men det er ganske skrøpelig så jeg må passe godt på det!

5 kommentarer:

Minna sa...

Helt underbar! Älskar gamla bilder och tänk vilken historia som följer med boken och dess innehåll. Ha en skön helg!

posidriv sa...

Så fantastisk! Det det var jammen litt av ei kjelde å ause av!!! :D

Guro sa...

For en skatt!! Og full av gamle minner som betyr noe for deg, den må du ta godt vare på ja!

Anonym sa...

Åh så heldig du er! Ikke bare fordi gamle postkort generelt er et verdifullt samleobjekt for interesserte, men først og fremst fordi dette er kort som DU faktisk har tilknytning til gjennom dine besteforeldre. I tillegg er det en samling som ikke er splittet opp og tatt ut av sin sammenheng.

Anonym sa...

Vil også tilføye et tips for best mulig bevaring: jevnest mulig temperatur, husker ikke hva slags. Men slå opp på web-sidene til f.eks. Landslaget for lokal- og privatarkiv, for å få tips om bevaring av hhv. papir og fotalbum.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...