fredag, november 03, 2006

Snart helgSatser på å få gjort sluttspurten på badet i helgen! Håpet er å ligge slik snart (se bildet). Ha ha, det kan du tro! Men det blir ihvertfall utrolig fint og jeg gleder meg masse til å vise dere bilder!

Da vil jeg bare ønske alle dere herlige bloggvenner en fin og kreativ helg!!

9 kommentarer:

Karna sa...

For et fantastisk album, tror ikke jeg har sett et album med bare kort, smart!! Så heldig du var som arvet albumet og kniver, og gøy for de som gir deg det også, når det blir satt pris på!! Flotte ting du fikk med deg fra runden din i går også...God helg!

Mia sa...

Gleder meg til å se bilder av badet. Ønsker deg en god helg!

Karna sa...

Der ble du avslørt Mette!! Står en liste på Hemmelig Venn bloggen i dag! Tuuuusen takk for gaven!!!

Ellas lille hi sa...

Flott album, dette er noe å ta vare på. Koselig at du fikk disse tingene. Ja arvegods er tingen for dem som setter pris på slikt.
Jeg har mye som jeg har arvet og det er gull verdt.
Ønsker deg ei flott helg ;)

Anonym sa...

Jättefint fotoalbum! Ser fantastiskt uta att bläddra i! Vilka fina gräddkannor du alltid hittar på loppis. Blir avundssjuk! ;) Trevlig helg och kramar i massor! :)

kreoline sa...

Gleder meg til å se badet, det er en del arbeid, men kjekt når det er herlig til å bare nytes. Heldige deg som har så nydelige gamle postkort. De knivene har jeg en del av i mitt sommerhus, de er nå litt fine da. Du ser det at jeg har vokst opp med sånne, så jeg er litt "lei" av de. Ha en fin helg, håper du blir ferdig med badet. Lykke til. :)

Hulda sa...

Hei! Så ufattelig flott det albumet med kort var - litt av en skatt, det kan man si! Helt nydelig! Så fint alt du har kjøpt var også. Og lykke til med badet! God helg til deg!

Hulda sa...

Må bare si at jeg syns den mugga du fant på fretex var nydelig! :) Har en som ligner i fasong, det er blomster på den.

Anonym sa...

Ja bilder blir spennende. Ha en flott helg : )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...