tirsdag, oktober 31, 2006

Happy Halloween!Jeg har kjøpt inn litt godteri til i kveld fordi jeg regner med storinnrykk! Nabolaget er fullt av unger og de fleste finner nok veien innom oss også :-) Det har aldri vært noe tull hos oss. Barna er snille og høflige så jeg syns det bare er koselig jeg! Minstejenta syns jo det er fryktelig spennende med alle raringene som kommer på døra. Så jeg ønsker dere alle en fredelig Halloween kveld uten altfor mange "tricks"!

9 kommentarer:

anniche sa...

Ønsker dere også en SKUUUUUUMELLLLL
kveld;)

Anonym sa...

Ja har kjøpt inn en haug med godter jeg også. Synes bare det er koselig hvert år jeg.

Anonym sa...

Det kom noen hekser og troll på døra her hos oss også...og minstejenta var forberedt.Hun hadde til og med kledd seg ut selv...Det ble ikke mye knep her siden vi hadde rustet opp med godteri ;-}

Ellas lille hi sa...

Hei hei.
Så koselig blogg du hadde her.
Flott pynte urne og nydelig nostalgiske kort.
Takkker for koselig innlegg i min blogg kjekt at nye bloggvenner finner veien. Så velkommen igjen.
Ps. legger deg til i min blogg håper det er ok.
Ha en fin uke.

Hulda sa...

Så nydelige bilder du har skrevet ut. Jeg ser jeg har noen av de samme. Det er jo så fint med slikt som man kan lage noe fint av. Pga alle bloggere som gleder seg til jul, er jeg også begynt å få den gode førjulsfølelsen i kroppen! ;) Ganske artig at vi er så mange som prater om det, og viser fine ting på bloggene, og tips. :)

Karna sa...

Hei, jeg kan ikke se at jeg har fått mail, men det kan også være at jeg har slettet den...ehemmm..kan du sende meg den en gang til....

Karna sa...

Det ble like dyr frakt fra det jeg bestilte fra Leonorah, i denne pakken fikk jeg også et vaskebrett som var det tyngste, jeg betalte ca kr. 230,- i frakt tror jeg. Du får beskjed om hvor mye frakt det blir før du godkjenner bestillingen.

Metteflette sa...

Ok, tusen takk for svar Karna! :-)

Anonym sa...

Trevlig halloweeeen! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...