tirsdag, oktober 31, 2006

Gamle motiver


Jeg har skrevet ut endel fine gamle motiver både på fotoark og ark til å stryke på stoff. Håpet er nå at jeg skal få tid til å lage noe av alt dette. Tenkte også å bruke endel av de til å pynte pakkene med i år. Et år hadde jeg hvitt papir med en pepperkakemann på hver pakke! Det var veldig populært. I fjor hadde jeg litt mer Peters Jul stil. Veldig fint det og. Det er alltid så gøy å pakke inn gavene og de blir jo virkelig beundret.

5 kommentarer:

Karna sa...

Kjempe fine nostalgiske bilder, jeg har også skrevet ut noen av disse motivene, får se hva jeg lager av dem....Har du lyst på urnen som jeg viste i et tidligere innlegg, som du har lik? Hvis du sender meg en e-post kan jeg få sendt den i posten til deg....Du må ikke altså.... =) post@bjoroey.no

Ingrid sa...

Så fine motiver! Du får nok til noe fint av dem tenker jeg! Er jo så koselig når julegavene har litt personlig preg også.. ikke bare glorete papir. Ha en fin dag!

Guro sa...

Nydelige bilder! Jeg har også printet endel bilder som skal strykes på stoff. Gleder meg!! Blir artig å se hva du gjør med dem. Helt sant at det er artig å motta en gave som er forseggjort, og det er mye artigere å pakke den inn også. Sitter her og kjenner at jeg gleder meg til jul!

Merete sa...

Knallfine gamle bilder du har fått tak i!!

sandra sa...

hei:) kan jeg spøre hvor du fant disse bildene? flere som googler de frem, men jeg vet ikke riktig hva jeg skal søke etter...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...