fredag, desember 07, 2007

Travle desember

Skal si desember kom med stormskritt ja!!!!! Det er ikke så lett å få til noen innlegg her om dagen men nå er det verste over med strømpesying og juleavslutninger og bursdager etc.
Skal prøve å poste noe (nesten) hver dag etterhvert som pynt og gaver blir ferdig :-)

Adventlysa kom opp i tide. De er de samme som i fjor og jeg er veldig fornøyd med de. Enkle og pene. Har fått mer og mer sansen for kongler, mose og kranser. Greide ikke å få plass til firer'n men den er der altså :-)
Adventkalenderen kom også opp. Er så glad for at jeg sydde disse posene i fjor. Enkelt å gjøre i stand og koselige der de henger. I år har jeg også tvunnet en lyslenke innimellom. Det likte jeg igrunn veldig godt.
Dette har opptatt mye av min tid i det siste!!!!! Men nå er jeg ferdig og det er såååå deilig. Takk til alle dere som har bestillt. Takk for handelen :-)
Har til og med fått lagt ut noe småtteri i blog shopen min . Det er lenge siden det!!!!!!!
Ta en tur innom og se da vel!


7 kommentarer:

Renate sa...

Så mye fint du har laget=)Er bare så fornøgd med strømpene=) Og i dag fekk eg drømme skapet fra Mollys Heaven=) så no kan julen bare komme=)))

elin1976 sa...

Blir alltid så inspirert av bildene dine så nå må jeg sy noen julestrømper til jeg også. Ha en fin helg masse godt førjuls klemmer fra me:O)

Ellie sa...

For en skjønn julekalender! Og adventsstaken din synes jeg var veldig pen. I dag har jeg faktisk vært ute og plukket mose, så nå blir det litt å pynte med til jul.

Huset i Hagen sa...

Så utrolig lekre bilder du har tatt av julepynten din! Jeg likte alt sammen veldig godt. Nydelig adventsstake m/like nr. som jeg :o), og kjempe, kjempefin kalender. Jeg hadde også noen poser som jeg sydde ifjor, men uten så fine bilder på som du har. Det var virkelig superfint altså. I år ble enkelte av gavene litt store så da hang jeg dem i lampen istedet he,he. Julestrømpene dine var jo bare helt fantastisk. Hmm, minner meg på at nå må jeg snart få sydd noen til barna..:o) Ha en god helg! Klem

En Doft Av Danmark sa...

Din adventskalender är ju bara såååå fin! Du är såå duktig!!!

Klem fra Dorthe

birgi sa...

Du gär så himla fina grejer!
:-)
/B
www.lyckligagatans.blogg.se

Karna sa...

Nydelige julestrømer du har lagt ut for salg i shoppen din, fantastisk fine broderier!

Ha en fin 2. søndag i advent!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...