torsdag, november 22, 2007

Simplify
Jeg liker mange stiler har jeg funnet ut. Den franske slitte stilen, den danske hvite, engelsk country ja igrunn litt fra hver bygd ! Jeg har også alltid hatt veldig sansen for den amerikanske Folk art stilen. Tenker bestandig at hadde jeg hatt hytte så skulle jeg innredet i denne stilen. De bruker mye tre, naturmaterialer og litt mørke farger. Jo mer slitt, gulnet og gammelt jo bedre. Det er klart de over there har jo en tendens til å dra alt litt langt men mye av det er så koselig ! Den perfekte stilen til jul tenker nå jeg! Hva syns dere?


Som denne kjempetøffe metallstjernen til å henge på veggen. Den er veldig stor, men såååå tøff!
Kjempekoselig pynt ved inngangsdøren. Skjønner at skøyter er et hot tema i år :-)
Disse broderiene er jeg svak for. De farger dem med te for å få det gamle gulnede inntrykket. Inntrykket skal være litt naivt og enkelt.

Peisen jeg drømmer om!!!!!

Disse husene er jo sååå flotte. Tenk deg disse 3 på trappa eller i gangen med lys i til jul! Kjempetøfft.Gamle slitte ting sammen med lappetepper og gammel julepynt gir et koselig preg.Bildet i banneren min kommer også herfra :-)


Alle foto :Country Sampler

18 kommentarer:

elin1976 sa...

Så flotte bilder du viser. Liker også så mange stiler at jeg kan ikke kalle meg stilrein. he he.
Her er det blanding av alle de beste tingene i hver stil liksom og jeg trives med å ha det slik. Kommer an på hvilket rom man er i liksom. Ha en flott dag. Klem fra Elin:O)

Hulda sa...

Mye fint ja. :) Jeg liker veldig godt fransk landstil, engelsk coountry og litt romantisk stil. Det er helst om sommeren de to siste stilene blir brukt. :)

Likte spesielt godt det siste bildet du viser. Ha en fin dag!

Karna sa...

Jepp mye fint å finne på nettet. En slik peis med en peishylle har jeg såååååååå lyst på. Tror jeg må be noen å lage en til meg, fant en "falsk" peis, men de koster skjorta...og i disse tider skal en jo liksom handle til andre og ikke til en selv...De gamle skjøytene må jo bare frem i lyset igjen, er så fint å dekorer med!

God helg!

PS
Er ikke sikker på hvilke busker det er jeg, men kanskje noen andre kan hjelpe..er vintergrønne iallefall...

RedRobin sa...

Me like! :o)
Men jeg er nok også litt schizofren i stilvalget mitt ja, en dæaj av ditt og en av datt - personlig, er det ikke det vi kaller det da? hihi!

Ønsker deg en super helg!!

Lena sa...

Ja det er mye fint rundt omkring, liker litt fra alle stiler jeg! Og de søte husene du viser her, som man kan ha lys i, de var flotte! God helg til deg:-)

My little footprints sa...

Hei!
Ja tenk å hatt en sånn peis? Det hadde jo vært helt fantastisk! Og har man stort nok hus, kan man jo ha en slik peis på kjøkkenet også, skikkelig "cottage" akitg :)Jeg får nøye meg meg med Jøtulovnen tenker jeg, jeg har iallefall en liten "peishylle". Ovnen gjør iallefall god nytte av seg, varmer opp hele huset mitt :) Mest av alt er det jo så koselig å se flammene og høre det knitre!
Ønsker deg en god helg!
Klem fra Beth

daisy sa...

Spennende med oppussing av bloggen! :)

Bildene dine var kjempeflotte! Er helt enig - det må vel være den ultimate julestemingen!

Selv er jeg en blanding av alt, tror jeg.. Svært betatt av peiser, da, så det må det nok bli snart..! :)

Ønsker deg en god helg!

Ellie sa...

Har det nok som du, og liker en blanding av forskjellige stiler. Den røde tråden er vel at det er landlig, og ikke for overdådig. Flotte bilder her, nå begynner jeg å glede meg til jul!

Karoline sa...

flotte bilder!! skikkelig stemning!! takk for hilsen. ha en deilig søndagskveld.
hilsen Karoline

M&Co sa...

Så fine bilder! Jeg elsker sånne engelske peiser med granbar og julestrømper!

Norah sa...

Heisan og takk for hilsen.
Ja det er en gammel drøm som nå går i oppfyllelse. Min fars familie er fra Danmark (farmor) og min bror har bodd der i mange år. Nå skal vi endelig samles igjen og vi glæder oss vilt alle sammen.
Du skriver litt om de ulike stilene og jeg må innrømme at jeg selv er svak for dem alle. Nå som jeg har muligheten til å innrede fra bunnen av - så vet jeg enda ikke helt hva jeg skal velge. Velger jeg hvitt, så "fryser" jeg og velger jeg rustikk, så har jeg en lei tendes til å fylle på litt for mye slik at det virker rotete. Jeg får ta ting litt på sparket...
Er du noen gang på de trakter så må du for all del ta turen innom.
Men først ønsker jeg deg en riktig fin advent og god jul.

/B sa...

Tusen tack för den jättefina julstrumpan som kom på posten i dag, den är så otroligt välsydd och fin! Jag har lagt in en bild på min blogg.
:-)
/B
www.lyckligagatans.blogg.se

Huset i Hagen sa...

Åå så herlige bilder. De går "rett hjem" hos meg. :o) Tusen takk for hilsen i bloggen min. Det var koselig. Beklager veldig mye bryderiet. Ser at du har lagt meg til linklisten din, men nå har jeg gått tilbake til navnet Huset i Hagen. Klarte liksom ikke å vende meg til noe annet. ;o) Nå skal jeg legge deg inn på min liste med en gang. :o)

Donna D sa...

Så fine bilder! Her kan man drømme seg bort:)

God helg

Emmeline sa...

Så kule bilder du har i innlegget ditt...og så har du endret MASSE på bloggen din her, veldig stilig syns jeg!! Kjekt å se, jeg kommer tilbake for å følge deg videre:)

EVA AGNES sa...

Tänk att jag gillar precis desamma stilarna som du nämner här. Blandar hej vilt, som vi säger i Sverige.
Jag kommer nog aldrig att bestämma mig för en enda stil.
kramar Eva Agnes

Anniche sa...

Hei vennen!
Håper du har det fint og ikke kaver alt for mye ved symaskinen ;O) !!!

Klem fra en venn

Marte sa...

For en flott blogg du har!
Jeg er helt enig med deg- alle de tre stilene er flotte. Jeg er veldig glad i hvitt og slitt også romantisk da;)
Men bildene er kjempeflotte og jeg synes også at den stilen passer best til jul:)

Ha en flott 2.advents-helg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...