lørdag, desember 29, 2007

Romjul

Ja, ja da var vi langt inn i romjulen allerede! Hjelp hvor fort dagene går! Vi har kost oss med god mat og hyggelig samvær. Alle kuldegradene har forsvunnet og nå er det mange plussgrader og regn! Skikkelig deprimerende syns jeg. Men været kan man ikke gjøre noe med så da gjør man det koselig inne isteden. Neste selskap blir på nyttårsaften. Da er det kalkun på menyen og det gleder jeg meg til!
Tenkte jeg bare skulle vise dere gaven til min svigermor! Har brodert på lin og trukket en bok med stoffet. Dette ble en kjempekoselig oppskriftsbok!!!
Har brodert initialene hennes også for å gjøre det litt mer personlig. Dette er egentlig supre gaver og tenker også på en "mine notater" variant også. Hvis noen er interessert så send meg en mail da vel!! Det er bare å komme med ønsker om hva det skal stå og eventuelle initialer.

Kos dere videre med julen og tusen takk for alle koselige julehilsener!

12 kommentarer:

Huset i Hagen sa...

Oi! For en fin, koselig og personlig gave! Heldig svigermor! :0) Kjempehyggelig at jenten din likte dukkesengen og den bittelille dukkegaven! Jeg ble så glad for kommentaret din. ;0)Ønsker deg en forsatt koselig romjulstid! Klem

Hulda sa...

Så god idè dette var! Veldig fint ble det også. Jeg har også laget noen julegaver som jeg tenkte å vise fram på bloggen i de nærmeste dagene. :)

Lena sa...

Utrolig flott og koselig gave! En god idé:-) Ha en fortsatt god helg og ei fin romjul videre!

mimmi sa...

Du er vanvittig flink til og sy altså. Utrolig pent blir alt du gjør. Flinke du.
Boken er jo en kjempe gave, den hadde jeg hatt godt fremme hadde jeg fått noe slikt.
ha en fortsatt fin romjul, håper du får en koselig nyttåresfeiring :)

Frk Mille sa...

Å det var lurt, ble jo kjempefin... jeg har en blå kjedelig bok jeg skriver oppskrifter i.. kanskje jeg skal kopiere den ideen ;) Klem Frk. Mille

Nette sa...

Utrolig flott!!!

Lena sa...

Så flink du er! Gaver som er personlige er såå kjekke både å gi og få.. den som hadde en slik oppskriftsbok, her ligger papirene og flyter på et skap! Ha en super dag!

Anonym sa...

Alldeles nydelig, hvor du er flink!!!
Lisbeth

Karna sa...

Aj så nydelig!!! Kjempe flott ide, og en nydelig gave.

Takk for det gamle, og godt nytt år Mette!

liven sa...

Så utrolig kjekt å få en sånn personlig gave. Nydelig!!!
Ha en fin nyttårshelg:)

silje-sin sa...

Så nydelig boka ble,det var virkelig en fin gave! Koselig både å gi og få sikkert:) Man kan nesten bli deprimert av dette været ja.. Heldigvis går det mot lysere tider! Ønsker deg et riktig GODT NYTT ÅR! klem fra silje

n o r d i n g å r d e n sa...

En sån otroligt vacker bok du har broderta till svärmor!! Så duktig du är, va kul med en sån personlig gåva och så fin att man bara kan ha den liggandes framme! Mari.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...