lørdag, desember 29, 2007

Romjul

Ja, ja da var vi langt inn i romjulen allerede! Hjelp hvor fort dagene går! Vi har kost oss med god mat og hyggelig samvær. Alle kuldegradene har forsvunnet og nå er det mange plussgrader og regn! Skikkelig deprimerende syns jeg. Men været kan man ikke gjøre noe med så da gjør man det koselig inne isteden. Neste selskap blir på nyttårsaften. Da er det kalkun på menyen og det gleder jeg meg til!
Tenkte jeg bare skulle vise dere gaven til min svigermor! Har brodert på lin og trukket en bok med stoffet. Dette ble en kjempekoselig oppskriftsbok!!!
Har brodert initialene hennes også for å gjøre det litt mer personlig. Dette er egentlig supre gaver og tenker også på en "mine notater" variant også. Hvis noen er interessert så send meg en mail da vel!! Det er bare å komme med ønsker om hva det skal stå og eventuelle initialer.

Kos dere videre med julen og tusen takk for alle koselige julehilsener!

13 kommentarer:

Huset i Hagen sa...

Oi! For en fin, koselig og personlig gave! Heldig svigermor! :0) Kjempehyggelig at jenten din likte dukkesengen og den bittelille dukkegaven! Jeg ble så glad for kommentaret din. ;0)Ønsker deg en forsatt koselig romjulstid! Klem

Hulda sa...

Så god idè dette var! Veldig fint ble det også. Jeg har også laget noen julegaver som jeg tenkte å vise fram på bloggen i de nærmeste dagene. :)

Lena sa...

Utrolig flott og koselig gave! En god idé:-) Ha en fortsatt god helg og ei fin romjul videre!

mimmi sa...

Du er vanvittig flink til og sy altså. Utrolig pent blir alt du gjør. Flinke du.
Boken er jo en kjempe gave, den hadde jeg hatt godt fremme hadde jeg fått noe slikt.
ha en fortsatt fin romjul, håper du får en koselig nyttåresfeiring :)

Frk. Mille sa...

Å det var lurt, ble jo kjempefin... jeg har en blå kjedelig bok jeg skriver oppskrifter i.. kanskje jeg skal kopiere den ideen ;) Klem Frk. Mille

Annettenett sa...

Utrolig flott!!!

Lena sa...

Så flink du er! Gaver som er personlige er såå kjekke både å gi og få.. den som hadde en slik oppskriftsbok, her ligger papirene og flyter på et skap! Ha en super dag!

Lisbeth sa...

Alldeles nydelig, hvor du er flink!!!
Lisbeth

Karna sa...

Aj så nydelig!!! Kjempe flott ide, og en nydelig gave.

Takk for det gamle, og godt nytt år Mette!

liven sa...

Så utrolig kjekt å få en sånn personlig gave. Nydelig!!!
Ha en fin nyttårshelg:)

silje sa...

Så nydelig boka ble,det var virkelig en fin gave! Koselig både å gi og få sikkert:) Man kan nesten bli deprimert av dette været ja.. Heldigvis går det mot lysere tider! Ønsker deg et riktig GODT NYTT ÅR! klem fra silje

Guldkant På Livet sa...

En sån otroligt vacker bok du har broderta till svärmor!! Så duktig du är, va kul med en sån personlig gåva och så fin att man bara kan ha den liggandes framme! Mari.

Anonym sa...

成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...