onsdag, november 07, 2007

Venninnegaver på en helt vanlig tirsdag!

Annenhver uke treffes jeg og noen venninner til klubb. Det har vi holdt på med i åtte år nå og jeg kan ikke fatte at det er så lenge!! Det er veldig koselig og viktig å få med seg når det ikke er så lett for mor å få litt tid for seg selv :-) For en stund siden da jeg var ganske langt nede så overrasket de meg med et gavekort på aromaterapi! Det kaller jeg en omtenksom gave og det var som sendt fra himmelen akkurat da!
I går kveld var det min tur til å ha klubben og jeg hadde planlagt en overraskelse for dem. En goood stund har jeg sittet og brodert og sydd disse julestrømpene til dem. Ble de ikke flotte?

Alle har selvsagt fått sin egen bokstav. Strømpene er sydd i lin. Det er noe herk å sy med men det blir jo fint da!
Pene bånd pynter opp syns jeg.

Prinsessa viste bilder av noen lekre støveletter hun hadde sydd fra Tilda boken og jeg sprang nesten ned og kjøpte den!!!! Det resulterte i en støvelett til hver av veninnene mine også! Skal sy mange av disse. Syns de er såååå skjønne! Til slutt laget jeg Tag'er med mitt nye lekre stempel. Syns motivet var helt nydelig.
Da gjenstår det bare å si at vi hadde det kjempekoselig. De fikk servert helstekt indrefilet av svin surret med bacon og fløtegratinerte poteter. Nam, det var godt.
Og pakken, vel de ble kjempeglade (og jeg letta) !21 kommentarer:

christinasinteriør sa...

Hoi,de julestrømpene var fine!! Virkelig...selger du sånne også?
Skikkelig fine!!

moderncountry sa...

ÅÅåå, for et herlig innlegg Mette!!
Så mye glede og varme det strålte ut :)) Så koselig med jentetreff og gaver. Disse er bare helt utrolig flotte Mette, noe så vakkert med brodert Monogram på!! Åå, en sånn en ville jeg også nok blitt kjempeglad for. Nydelige detalj ideer, takk for dem! Sitter selv med tanke om å sy meg ei Julestrømpe, og har tenkt i dagesvis nå. Må bare innom markedet på Fredag for å få hentet meg noen saker, så blir det vel kanskje til noe sying i helga. Nå er jeg nemlig ferdig med siste bestilling og da er det fritt frem for meg selv :))De monogrammene er det med korssting? Og har du kjøpt en oppskrift?

Ja, og stempelet ditt med tagsen da, super ide! Jeg så noe lignendes hos en annen blogger i går faktisk og tenkte da og at det måtte jeg prøve å få tak i. Altså et sånt stempel. Flotte ideer og supre detaljer Mette! Dyktig du :))

Håper ellers at dagene dine er bra, tenker på deg.
Varm klem, Aina

posidriv sa...

Å, for nokre fine gåver! Veninnene dine er jammen heldige! :)

Ha ein fin dag!

elin1976 sa...

He he....Så bra at du begynte å sy slike for dine støveletter er nydelig. Så snill du er med vennene dine. De kommer helt sikkert til å sette så stor pris på disse flotte strømpene. Utrolig flotte. Skikkelig håndarbeide!
Har sittet å sydd og dydd i kveld. Har fått helt dilla på dette. Skal begynne å sy litt mer til meg selv så i morgen skal ejg sy noen støveletter (forstørra opp) til å ha på gangen. De passer jo så godt der. Men har både gått tom for lin og fløyel så i morgen er det innkjøps dag.
Skal hente pakke fra Panduro.
Har kjøpt brun ullfilt og brunt stoff med hvite prikker. Hvor søtt er ikke det?!?
Kombinasjon med hvitt eller rosa så blir det helt perfekt. Ha en fin kveld. Klem fra Elin:O)

Hilde sa...

Nyyydelige julestrømper, en slik gave blir man glad for. Nydelige detaljer var det også på de. Og ja, Tildas siste bok bare måtte jeg også ha. Men har ikke vært så flink som deg og svingt meg rundt og fått sydd noe.

life in yonder sa...

Strømpene med broderte initialer er bare helt nydelige! Elsker lin, elsker initialer, elsker rødt til jul. Helt perfekt!

life in yonder sa...

Jeg har jo nettopp sagt at jeg synes julestrømpene er fine, men jeg må bare si det én gang til. De er kjempefine!

Mona sa...

Hei. Så lekre julestrømper du har sydd og brodert til venninnene dine! Det var nok en koselig overraskelse!
Ha en fin kveld! :-)

Hulda sa...

Så fantastisk flotte julestrømper! Det har virkelig krevd mye arbeid med disse. Flotte bokstaver, og nydelige bånd du har brukt på de. Kan skjønne mottakerne måtte bli strålende fornøyde! Søte støvletter også. OG genialt det stempelet. Må se etter noe slikt jeg også. Er det fra panduro?

Kreoline sa...

Sukk, såååå nydelig, jammen er du flink å brodere, vakkert. Heldige dine venninner, ikke rart de var fornøyde med en så lekker gave.
Håper det står bra til med deg også, at du slapper av mellom slagene, det er jo alltid noe som foregår. Her blir det ikke laget noen juleting i år, får bruke kreftene på noe annet. Ha en fin og koselig helg Mette, klem fra meg.

Stämningsfullt sa...

Men så fiiina julstrumpor! Tänk om jag kunde göra något liknande... Men brodera är verkligen inte min grej :(

mona sa...

Akkurat nå er jeg litt lei meg.......jo,fordi jeg ikke er blandt venninnene dine......har aldri sett så nydelige julestrømper !! Sukk.....sier jeg bare,vakre farger du har brukt,helt i min smak. Skulle ønske du solgte sånne,jeg......!! Måtte kjøpe Tildas julehus,jeg også,men har ikke tid å sy nå,så det får bli etter jul. Utrolig vakker bok,og ikke syns jeg den kan brukes bare til jul,tenker og ha den fremme til inspirasjon året rundt !! Ha en super helg,og kos deg ;)

BO sa...

Så fantastiske flotte broderi! Trur alle vil vera di klubbvenninne!!! :-)
Er imponert over kor flink du er, og kor utrulig tolmodig du må vera for å brodera noko sånt!

Anonym sa...

Desse strømpene er kanon fine,vil du sy 5 slike til meg???trenger dei ikkje i år,for det rekker du vell ikkje???
RENATE

Timotei sa...

Utrolig flotte julestrømper du har sydd! Det er godt med venninner som tar vare på hverandre. Høres ut som dere har det koselig sammen.

Karna sa...

Fantastisk nydelige julestrømper, trolig flott med monogramm på. Jeg må lage 4 strømper i år jeg også, siden familien vokser....skulle vært laget to i fjor, men det ble det ikke tid til...så vi får se i år....

Deb sa...

The stockings are beautiful!!
Thanks for stopping by,
Deb

kristin Co sa...

Un vrai régal ... tout ce que j'aime

Hilde C. sa...

Julestrømpene er helt nydelige - så heldige venninner :-)

Janickes sa...

Oi! Jeg vil også være med i venninnegjengen din!! ;-)

organic-lizzi sa...

Fy søren!!Det får en si!!De var kjempefine...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...