fredag, oktober 26, 2007

Lite shopping

Ja, da er jeg hjemme igjen fra en 3 dagers tur til Praha. Den byen er helt fantastisk!! Det er så utrolig mye flott å se på. Hvis man er som meg interessert i historie og gamle vakre bygninger så er dette absolutt stedet å reise! Såre føtter og rennende neser etter timesvis med trasking i 3 grader betyr ingenting :-) Jeg var måteholden med shopping egentlig men jeg kom over en butikk som solgte gamle trykk og reproduksjoner av gamle bilder. Der kunne jeg vært i timesvis men må jo bare gi meg når resten av reisefølget tripper på utsiden. Grrrr. Det jeg fikk røsket med meg var to gamle dokumenter, Syns de var utrolig vakre og det ene er fra 1807! De andre kikket rart på meg når jeg kom ut igjen med disse. He he. Men jeg er sikker på at dere forstår hvor mye man kan bruke disse til, ikke sant?


Utrolig vakker skrift. Disse er på tysk da de stammer fra perioden da landet var under tysk herredømme. Trykk på bildet så ser dere det i større format. På en uterestaurant gikk det noen menn rundt og klippet silhouetter av turistene. Skikkelig turistgreie men jeg elsker jo disse skyggebildene så jeg tenkte det var litt artig å ha et av meg selv. Skal ikke påstå at det ligner noe nevneverdig men her er altså jeg á la silhouette ; hei hei alle sammen!
Da vil jeg bare ønske dere alle en herlig og kreativ helg og tusen takk for koselige kommentarer.

13 kommentarer:

Mia sa...

Hei på deg Mette! Koselig å se deg i silhouett. Nydelige bilder fra Praha i det forrige innlegget. Som jeg skrev i en tidligere kommentar, så ønsker jeg virkelig å reise dit en dag, og etter å ha sett de vakre bildene dine, er ønsket bare blitt forsterket. Flotte gamle dokumenter fikk du med deg også, og ingen problemer for meg å forstå at disse kan brukes til masse fint. Ønsker deg en kreativ og fin helg.

den gode feen sa...

He he he, eg har også eit slikt silhouettbilde av meg sjølv frå Praha. Eg og Bodil Bo var der på interrail i -92. Nydelege gamle dokument du fekk tak i! Klem frå Linda

moderncountry sa...

Heisann Mette,
Koselig å se at du føler deg bra og at du har hatt en fantastisk tur, det fortjente du!! Arkitekturen var bare til å måpe av synes jeg, ja så interessert som jeg er i gamle bygninger. Dokumentet var jo en kjempeskatt og herlig å ramme inn.Artig med silhuett bilde av seg selv.

Er litt utafor i dag skjønner du, skriver mail siden..

Ville ønske deg en riktig hyggelig helg, klemmer fra meg

Virre sa...

Så bra at Praha falt i smak hos deg :) Dokumenter må man ha med seg hjem ja, de kan jo brukes til så mangt!

Ellie sa...

Flott med slike gamle dokumenter, skjønner godt at du likte deg i den butikken. Det merkelige er at ikke alle gjør det :-). Må si at nå fikk jeg veldig lyst på en Praha-tur igjen, for en vakker by det er! Silhuetten av deg var kjempefin, du ser ut som ei stilig dame. Klem fra Ellie

Berit sa...

Heldig med den handelen da...
Du får kopiere opp flere.
Selvfølgelig finner en sånne butikker når tiden er knapp, og andre ikke har samme interesse.
Flott papirklipp!!!

Karna sa...

Praha er en fantastisk fin by, alt var jo like fint, til og med gatesteinene var lagt i mønster. Kan ikke skryte over at det ikke ble shopping da vi var der, for det var kun meg og min søster, og vi har det samme genet for å si det slik... =0)

Nydelige dokumenter du fikk fatt i, disse kan bli vakre både til kremmerhus, gavepapir osv osv...Tenker bare jul for tiden jeg!

Karna sa...

Praha er en fantastisk fin by, alt var jo like fint, til og med gatesteinene var lagt i mønster. Kan ikke skryte over at det ikke ble shopping da vi var der, for det var kun meg og min søster, og vi har det samme genet for å si det slik... =0)

Nydelige dokumenter du fikk fatt i, disse kan bli vakre både til kremmerhus, gavepapir osv osv...Tenker bare jul for tiden jeg!

RedRobin sa...

Artig silhouett ja :o)
Har aldri hørt annet enn skryt om Praha, så dit vil jammen jeg reise en gang også. Du har inspirert meg ytterligere nå :o))

Ha en fin dag!!

Sanna sa...

Helt enig med du - Praha er topp. Og de der gamle dokumentkopiene du kjøpte de var så flotte ! Hadde garantert gjort som deg og kjøpt dem jeg osgå. Et varp !

Hulda sa...

Så artig det silhuett bilde var da. :) De dokumentene var du virkelig heldig med, kan brukes til MASSE!

Landliv sa...

Har du også vært ute og reist!? Synes alle farter rundt omkring for tiden - spennende å få se reiseskildringer og bilder! Spennende med slike historiske dokumenter...

My little footprints sa...

Hei!
Så deilig med en tur til Praha da! Der har jeg aldri vært, men kunne faktisk godt tenke meg en tur dit etter å ha sett flotte bilder derifra!
Dokumentene dine var jo et kupp, det kan jo brukes til så mangt!
Ønsker deg en fin uke.
Med hilsen fra Beth

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...