mandag, mai 14, 2007

Møt gatas skrekk Oscar!

Det var engang en liten skjønn jentepus som het Sara. Hun var så feminin og lekker som bare en jentepus kan være. Hun ble dullet med av alle og når hun ble gammel nok fikk hun P-piller. Det var jo ikke det minste rart med alle de skumle hankattene i nabolaget..... Lille Sara koste seg og vokste og ble stor. Da syns matmor det var på tide å sterilisere Sara da det ikke alltid var like enkelt å få i henne pillene. Som sagt så gjort. Matmor leverte pusejenta til dyrlegen og dro på jobb. Da fikk hun plutselig telefon fra dyrlegen. "Ånei, er det noe galt?" utbrøt hun. "Neida " sa dyrlegen. "Jeg ville bare opplyse om at lille Sara er en GUTT". "Hva!!!!!????" "Men hun har jo fått p-piller det siste halve året" greide matmor å si etter å ha summet seg litt. "Oj" sa dyrlegen.
Vel, enden på visa var at pus ble kastert og lynraskt døpt om til Oscar. Vi vet den dag i dag ikke om pus tok skade av sin tid som jente men verdens merkeligste katt er han ihvertfall. Han liker ikke å bli gredd. Da legger han seg på ryggen og promper på meg. Helt sant!!! Derfor må han minst to ganger i året bli barbert. Da er han kjempefornærmet og lusker rundt hushjørnene de første dagene. Alle instiktene er vel heller ikke helt intakte når musa kan luske rett forbi han uten at han merker det! Ha, ha men et herlig vesen er han (eller hun som jeg fremdeles sier) !
Utrolig hjemmekjær og har favorittplasser absolutt overalt i huset. Ergo har jeg pels overalt i huset.......


En helt vanlig liggepositur for Oscar. Rett ut på ryggen med bena ut i alle kanter. Gjerne med bakparten oppetter veggen! :-)

4 kommentarer:

Karna sa...

He,he nå lo jeg høyt! Ikke rart han er forvirret stakkars når han er behandlet som en jente det meste av livet..HA HA HA

Ser nå ut som han koser seg...og det er jo godt, så får heller musene gå i fred.... =0)

Teppet ditt ble kjempe lekkert!

anonym sa...

Hei storesøster.
Var sikker på at du skulle fortelle at det var jeg som sa at Oscar var jente...he he
Ja ja,stakkaren har overlevd,om han har blitt noe rar.

posidriv sa...

Hihi, for ein festleg post! Eg vart full av flir på ein vanleg måndags ettermiddag! *knis*

Sabine sa...

What a fluffy, sweet cat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...