mandag, mai 14, 2007

Gråværsdag!

Det regner så det øser i dag. Mørkt og trist. Minstejenta er hjemme med vannkopper og har det ikke så greit stakkar. En god anledning til å sy litt nytt. Det ble det ikke noe av fordi maskina streika!!!! Håper ikke det tar veldig lang tid å få den reparert. Man har jo alltid såååå mye en har lyst til å lage når man ikke kan :-)
Men hekletøy har man heldigvis. Nå er jo bølgeteppet mitt ferdig og jeg syns det ble flott!! Derfor er jeg igang med et nytt prosjekt. Orker ikke så mye farger denne gangen så da måtte jeg finne en mormorrute variant som er fin med få farger. Syns disse rutene er nydelige. Raske å hekle er de også. Sikkert ikke like fort å montere alle sammen men......






Teppet ble mye større enn jeg hadde trodd. Her ligger det til tørk etter vask. Da blir det glatt og fint og strekker ut alle rynkene. Heklet en brun kant rundt hele teppet jeg da. Syns liksom at avslutningen på sidene var litt trist.
Da må jeg bare få takke Annette for at hun tipset meg om oppskriften som dyktige Nunnun har vært så snill og lagt ut på siden sin. Det var skikkelig gøy og skal gjentas!!!!

31 kommentarer:

Anonym sa...

Tillykke med dit smukke tæppe!

posidriv sa...

Bølgeteppet vart kjempefint! Og det nye prosjektet ser rett lovande ut det og! Gler meg til å følgje fortsetjinga! :)

Ha ei fin veke...

Hobbyhuset-Merete sa...

Åhh..så nydeleg bølgeteppet ditt blei!! og fine fargar du har valgt ut til oldemorruteteppet ditt :o)God bedring til veslejenta med vannkoppar!!

Hilde sa...

Bølgeteppet er skikkelig flott! Det blir nok moromorteppet en gang i tiden... fine og sarte farger på det. Artig historie om Sara ...eh, Oscar. ;o)

Norah sa...

Åja, syke barn hos deg også. Jeg løper også rundt her, Lillemor har fått omgangssyke igjen. Barnehage er noe gruff. Alltid ett eller annet syns jeg.
Du er bare rå med de teppene. Skikkelig flotte. Søster er også god med håndarbeide - selv kan jeg ikkeno (eller orker er kanskje mer rett og si - hihi)
God bedring til din Lillemor :-)

JULIE K sa...

Så nydelige ruter du hadde øverst, og teppet var jo kjempefint : )

Tonje sa...

for en jobb!! Du må ha en enorm tålmodighet eller en raskt håndlag,aldri om jeg hadde hatt tålmodighet til noe så stort.

Hulda sa...

Bølgeteppet ble flott! Fine farger sammen. De små rutene du har hekla var skikkelig søte. Det blir nok et fint teppe av de.

moderncountry sa...

Å så moro det var å få det ferdig Mette, og så flott som det ble!! Knallfarger! Godt å høre at du føler deg bra og har energi og lyst til både å hekle og sy :)Det skal bli artig å se ferdig oldemorsteppet :) Heter det det?
Jeg fikk jo så lyst etter at jeg så rutene til Mia, og ikke for det jeg har sett dem hos Posie gets Cozy og, flotte er de og hadde passet perfekt over senge- og sofakanten min. Ha en fin dag Mette, og takk for alle koselige kommentarer! Det varmer, klem :)

Huset i Hagen sa...

Nydelig bølgeteppe!! Og så blir det andre teppe du har begyndt på også sååå fint! Vakre farger du bruker! Så flink og tolmodig du er! :0)

Petunia sa...

WOW! Flott teppe! Litt av en jobb det der....

Ellie sa...

Bølgeteppet ditt ble veldig fint! Og det nye du har begynt på ser ut til å bli skikkelig lekkert det også! De rutene var virkelig fine. Også måtte jeg jo bare le av historien om Sarah-Oscar, den kjønnsforvirrede katten! ;-) Med den ufine oppførselen han har når du grer ham mener jeg at du burde ha skjønt at han var gutt ;-)

Annettenett sa...

Ååååh, så fint og stort teppet ditt ble! Flott asså!

Sol sa...

Åh så flotte de er Mette. Jeg holder på med bestemorruter,men ikke så flott mønster som på dine.Finnes det en oppskrift på de du lager,som det går an å dele med seg??? Det blir masse farger i teppet mitt, tror jeg må kalle det et "glad-teppe" ;-} Får heller ta noe som blir litt roligere neste gang...Eh, det er altså hvis jeg klarer å bli ferdig med et jeg holder på med nå da. Ønsker deg en god 17. Mai.

Sol sa...

Glemte helt å si at bølgeteppet er skikkelig lekkert....

Lensom sa...

Nyyydelig bølgeteppe ! Det andre teppet ser også flott ut, utrolig flott mønster på de rutene. Ønsker deg en finfin 17. Mai imorgen *klem*

Dorte sa...

Fantastisk flot bølge-tæppe. Jeg kan rigtig godt lide at alle farverne er lidt støvede/ dæmpede.

kh Dorte

Hilde C. sa...

Gratulerer med ferdig teppe - det ser kjempeflott ut :-)

Sol sa...

Håper at minstejenta er frisk igjen nå...ikke moro å ha vannkopper...
Jeg er innom og beundrer de flotte heklearbeidene dine igjen...;-}
I morgen skal jeg faktisk en tur til byen din...,moren min ligger på sykehus der,og vi skal avgårde og besøke henne.
Jeg håper at du fortsatt tar vare på deg sjøl, og at du føler deg bedre og bedre etterhvert.

Mia sa...

Så utrolig flott det bølgeteppet ditt ble! Jeg har sååå lyst til å prøve meg, jeg også, men har nå begynt med disse granny squares da. Og moro er det å hekle de også. Dine granny squares er utrolig fine, annerledes, og i behagelige farger.

Milly sa...

Teppet ditt ser helt herlig ut! Jeg er i gng med et også, og lurte litt på det med kanten, vanskelig å få den pen, så det var lurt med en heklekant rundt.
Og så fine mormor-lapper! Det var en variant jeg ikke har sett før, og lekre farver. Lykke til med det!

Anonym sa...

De lappene dine var nyyydelige!Er det lov å spørre etter oppskriften tro?:)

idabstoen@gmail.com

min sin lille tue sa...

Hei på deg. Kjempefine ruter og nydelig teppe. Jeg er imponert. Har veldig lyst til å hekle bølgeteppe, men frykter at jeg aldri vil bli ferdig.

Sol sa...

Heia Metteflette,tusen takk for koselig hilsen på bloggen min. Jeg hadde en fin tur til Skien i dag.Tuslet litt butikker før vi besøkte moren min, som ikke er helt i form etter den store operasjonen,men det går framover. Jeg vil veldig gjerne ha oppskriften,og det er fint om du kan oversette litt for meg ;-}
Ønsker deg en god natt.
Hilsen meg med adresse solnor@hotmail.com

moderncountry sa...

Tusen takk for så snille ord du la igjen i bloggen min, det varmer meg så masse!!Jeg har jo fått uendelig mye inspirasjon av deg Mette, og du var jo den som startet det hele kan du si! Uten deg, ingen blogg :)
Jeg blir jo så glad av alt som skjer, og det er deilig å ha sin egen lille verden utenom det daglige stresset. Det er jo av dere jeg får energi og glede av!
Håper dagene også smiler mer til deg, jeg glemmer jo ikke at du har hatt det tøft. Tenker på deg!
Ha en fortsatt fin Søndag Mette!

Reidun May sa...

Nydelig teppe, og så stort!!!
Du er jammen flink. Og fine farger på de nye rutene du hekler.

minerva.jor sa...

Du har en meget vakker blogg!
Et nydelig heklet sengeteppe! Jeg brukte flere uker på mitt, jeg gjorde andre ting innimellom.
hilsen ny fam/hobbyblogger minervasindagbok.blogspot.com/

molly's heaven sa...

Nydelig bølgeteppet, og jeg likte fargene dine veldig godt;)
Nå har du lov å være kjempestolt:))

Sol sa...

Heia Mette.
Tusen hjertelig takk, jeg fikk mailen din.Men dessverre fikk jeg også oppkastsyken i går og orket ikke å skrive en tilbakemelding. Sender deg noen ord når jeg er frisk og rask igjen. Jeg ble i alle flal veldig glad for at du sendte den ;-}

Koselig koselig sa...

Stilig teppe, helt imponerende i grunn :)

Anonym sa...

情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...