onsdag, mai 02, 2007

Mer bølger


Selv om min kreativitet har vært begrenset i det siste så har bølgeteppet vokst. Det er som jeg har nevnt tidligere et arbeid man gjør uten å tenke. Det passer bra nå for tiden :-) Tror ikke det tar så lenge før jeg sier meg ferdig. Syns fargene på bildet ble litt blåaktige men jeg liker de veldig godt i virkeligheten. Skal prøve å ta et bedre bilde i sollys. Dette blir ikke det siste teppet av denne typen, nei.

My Ruffle blanket is growing and I think It soon will be done. A lovely project and it woun't be the last blanket I make.

10 kommentarer:

Haust sa...

Nydelege fargar på bølgeteppet ditt!

MODERN COUNTRY sa...

Plutselig er det skikkelig liv her inne! Ikke kreativ sier ho, hønepøne! Flott teppe du har laget! Ja, er enig med posidriv, nydelige farger :)

Mia sa...

Oi oi, så laaangt du har kommet da. Og så nydelig det blir! Jeg blir så inspirert og har virkelig lyst å prøve på det der en dag...

Du lurte på i bloggen min og jeg vatterer sekskantlappene samtidig som jeg sy de. Og det gjør jeg ikke. Jeg tror at sekskantene mine ser muligens litt annerledes ut fordi pappmalene mine er slitne og velbøyde. Og så har jeg en tendens til å stramme sytråden ganske godt når jeg syr. Men når alt er ferding og jer stryker lappene, så blir de "flate".

Nette sa...

Oi, se der ja! Så stort og fint teppe du har heklet da! Bølgefrelst jeg også ja, nøyer meg med skjerf jeg nå om dagen da...

Lena sa...

Utrolig vakre farger på teppet ditt, nyyyydelig ( jeg elsker blått). Engelen nedenfor var også bare herlig ! Godt du er tilbake igjen, ha ei flott helg :)

Anonym sa...

Ser veldig pent ut.

Anonym sa...

Sååå langt!!! Nydelige farger :O)
Bildet over her var et skikkelig sommer-stemnings-bilde ja.
Ha ei fin uke!

Loise sa...

Nydelig teppe, liker fargene veldig godt. Tror jeg må finne meg mønster og tråd, for et slikt vil jeg ha:-)

Anonym sa...

Å, så nydelig det blir! Helt skjønne farger :-)
Ha en flott uke!

Anonym sa...

It is beautiful indeed !

Have a nice week !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...