onsdag, mai 02, 2007

Vakre ting!

Jeg må bare vise dere bilde av den skjønne hus engelen jeg kjøpte av Trude . Den var enda skjønnere i virkeligheten og jeg ble sååå fornøyd. Du er virkelig dyktig Trude! Syns den passet perfekt hos alle fuglehusene mine :-)
Skjønne Trude hadde også lagt ved dette herlige monogrammet! Det var vel midt i blinken og det skal jeg bruke til noe fint til meg selv for en gangs skyld!


Er hun ikke nydelig?

This is a Tilda angel that talented and wonderful Trude made for me! Check out her site and see all the beautiful things she makes!

6 kommentarer:

posidriv sa...

Akk, for eit nydeleg stilleben! Både fuglehusa og engelen er vidunderleg vakre!

Emmeline sa...

Hei Metteflette

Så nydelig det var med den Tildaengelen og fuglehusene sammen. Skikkelig stilig og veldig gøy! Takk for koselig hilsen på bloggen min i kveld. Jeg kommer nok innom her for å titte igjen. Setter en link på siden min, håper det er ok!

moderncountry sa...

Oja, er ikke ho flink eller! Jeg er innom ho nesten hver dag og titter, og ho lager de vakreste ting!! Engelen er bare helt praktfull!!

Karna sa...

Nydelig engel og nydelig samling av små hus...ønsker meg noen slike små hvite hus, men tør ikke gå å se engang for tiden, må først bli ferdig med det jeg holder på med...

kristin sa...

J'adore les nichoirs ! c'est exquis.

Villa Utsikten sa...

Engelen var kjempefin! Og så søte de hvite fuglehusene var da!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...