mandag, april 23, 2007

Elsker loppemarked og Ebay!

Var på årets første loppemarked på lørdag og se hva jeg fant!!!! Nydelige ting men det sprøeste av alt var......
disse to bollene som er nøyaktig samme som den jeg kjøpte fra Annas rom !!!! Trodde ikke mine egne øyne! Og det beste av alt, det var en større og en mindre enn den jeg hadde! Muggen i bakgrunnen var også et kupp siden jeg har to krukker i samme serie!

Denne gamle muggen var såååå skjønn. Kjøpte også en tallerkenhylle maken til en jeg har fra før så jentene skal få en hver på rommene sine. Alt dette betalte jeg 140,- kr for. Er det rart jeg er fornøyd :-)


Denne Sifonflasken ble min på en Ebay auksjon!!!! Jeg vant budet med 10 dollar. Det kostet dobbelt så mye å få sendt den fra Statene og hit men tilsammen kom den på 180,- kr!!! Slå den!Flasken var knallfin med hvit skrift foran og den kom fram med røret inni intakt!!! Utrolig!
Siden samlingen min sakte men sikkert vokser så har jeg satt dem sammen på et brett. Syns det ble kjempefint!2 kommentarer:

posidriv sa...

Så mykje fint du har funne! Herleg å gjere slike funn!! :)

Ha ei god veke!

moderncountry sa...

Hehe, det hørtes jo ut som meg det!! Jeg er også veeeeldig glad i loppemarked og e-bay. Jeg kan bruke timesvis med bare å surfe etter objekter. Og hadde jeg vært rik hadde nok huset vært ganske så fullt!! Haha.. Flotte ting du har funnet! Samlinga med sifonflasker må du være stolt av!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...