onsdag, mars 28, 2007

Påske og pause!


Det er dårlig med oppdateringer for tiden. Det har sine grunner. Har "møtt veggen" som det så populært kalles. Trodde aldri jeg skulle bli en av dem men det styrer man tydeligvis ikke selv....
Har vært til lege og skal gjennom endel tester bla. MR. Har konstant hodepine, trøtt, lei og deprimert. Greier ikke mer enn det jeg må.
Derfor tar jeg meg en pause fra bloggen. Hadde tenkt å kutte helt ut men prøver å ta en pause i første omgang og så får jeg se om lysten kommer tilbake.
Jeg har også vært dårlig til å kommentere hos dere, tiden har bare ikke strukket til. Vil bare si at jeg setter så utrolig pris på det dere skriver og det er det som gjør at jeg ikke har lyst til å kutte helt ut! Nå har jeg følt dårlig samvittighet fordi jeg ikke har noe å blogge om og det blir jo litt feil. Det skal jo være for gøy dette, ikke en plikt. Vil prøve nå å komme meg litt og kose med barna( den beste medisin). Vi skal til Danmark i påsken og det gleder jeg meg til :-)
Ønsker dere alle en herlig påske, kos dere masse og håper ikke dere glemmer meg helt! :-) I'll be back!

51 kommentarer:

Cathrines blogg sa...

God bedring til deg, ta livet med ro, lad batteriene med frisk luft og det du ellers måtte ha lyst til....bloggerne venter på deg, ta den tid du trenger!!! :o)

Sanna sa...

God bedring kjære Mette. Skal se med litt hvile og samvær med de nærmeste kommer kreftene tilbake. Men husk å ta den tiden du trenger - vi er her å venter på deg til du kommer ;o) Så klart vi ikke skal glemme deg ! God påske og kos dere i Danmark.

Sol sa...

God bedring. Ta vare på deg selv, og bruk tiden sammen med barna.Har møtt den berømte veggen selv,og det er ikke noe hyggelig møte....Men det som hjalp meg var bare å roe helt ned, og være mest mulig sammen med ungene....være nær og ha det godt....God påsketur.
Klem fra meg.

kreaLIV sa...

Ønsker deg bare god bedring, og en god tur til Danmark.

posidriv sa...

God bedring, ta godt vare på deg sjølv! Stor klem frå meg! :)

Virre sa...

God bedring! Hvil ut og ta vare på deg selv. Ønsker dere ei riktig god påske og god tur til Danmark!

Karna sa...

God bedring Mette, du får ta det helt med ro, og prøve å bare gjøre det du har ork og lyst til....

Blogging skal jo bare være gøy, og ikke en plikt, så hvis det ikke er gøy lenger, ta deg en pause!

Kos deg med barna!!

Gita sa...

Tag hand om dig själv! Det är du och din familj som är det mest värdefulla i ditt liv, allt annat går att ersätta. Luta dig mot "väggen" ett tag och samla kraft, när du känner dig mogen så är det bara att börja riva "väggen för att ta sig förbi. För en del går det snabbt, men en del får riva "väggen bit för bit. Ta hand om dig!

Guro sa...

God bedring! Og lysten til å blogge kan godt komme igjen, det vet jeg. Møtte selv veggen før jul, og var sykemeldt ei stund. Nå er jeg i full blogging igjen (og ellers i livet er det også full fres). Så det hjelper å ta en pause fra det som tynger deg, det være seg blogg eller andre ting, også er det jo selvfølgelig viktig å finne ut hvorfor man føler seg deprimert og fysisk dårlig. Lykke til med tester og god påske. Klem fra Guro

kreoline sa...

Ønsker deg god bedring, ta vare på deg selv, kos deg med barna. Det skal tross alt være kjekt å blogge, så skal det også komme på toppen av alt det andre vi har. Hverdagen er travel nok. Kos deg i Danmark, ha en riktig god påske.

moderncountry sa...

Ojda, det hørtes ikke bra ut :( Jeg lurte faktisk på noen ganger hvorfor du var her inne så lite, men så tenkte jeg bare at du var kanskje en av dem som bare blogget av og til fordi du hadde fryktelig mye annet å gjøre. Men nå skjønner jeg bedre. Du får ta den tiden du trenger til hjelp, og jeg må si jeg føler med deg! Samboeren min møtte veggen i fjor,utbrenthet som det heter. Men etter noen uker med mye søvn, vitaminer, mye frisk luft og ro gikk det bedre igjen.Og nå tar han det på alvor hvis han kjenner symptomene igjen. Får håpe alt går fremover og at du kan komme deg på beina igjen! Ha en fin Påske og kos deg masse!!! Varm klem fra Aina ( det var jo du som inspirerte meg i første omgang vet du! ) :)

Trude sa...

Hei igjen, prøvde å sende deg en mail, men fikk den tilb igjen... Englene koster 300,- pluss porto, kom gjerne med ønske om farger og detaljer. Håper å høre fra deg igjen!!Ha en fin dag

Siri sa...

*klem* og god bedring. Og holdt på å si: velkommen i båten...
Og apropos båt, jeg skal også til Danmark i påskeferien og kose meg.
Jeg er veldig glad i bloggen din, og gleder meg til du er tilbake.
Ta vare på deg selv!

anniche sa...

Hei Mette:)
Ja, det lureste du kan gjøre nå er å gjøre akkurat de tingene du har lyst til! V
i venter, og vil deg bare vel:) Blogge skal man gjøre for sin egen del, og fordi det er moro!
.... Men jeg skjønner hva du mener - jeg får også dårlig samvitighet ovenfor alle jeg gjerne vil rekke over!
Vi jenter er vel generelt sinnsykt god på dårlig samvitighet...Burde bli mye flinkere til å ikke ta på oss så mye, si mye mere nei- og TENKE mere på oss selv, ja gi litt F:))

Her babler jeg i vei vettu....Men jeg ønsker deg virkelig alt godt!
Håper du finner lysten til bloggingen tilbake, for hvis ikke vil jeg savne deg:)
Kos deg MASSE med familien i Danmark, det er jo det som betyr noe! Familien!!

Ps kjøp deg noe nytt og lekkert....og drikk noen bøtter med champis!

Vi sees igjen! Stor klem fra meg

Karoline sa...

det var utrolig leit. bruk tiden på det viktigste - som familie. kos deg med de små ting, og gled deg over små vårtegn. kos deg i dk. blogg den dag du får lyst igjen, tenk ikke på det. god bedring. klem fra karline

Ellie sa...

Det er klart vi ikke glemmer deg! Ta tid til å ta vare på deg selv og slappe av, så håper jeg at du snart vil føle deg bedre. Å føle seg trøtt og deprimert er veldig tappende og slitsomt, så jeg forstår godt ditt behov for pause fra bloggingen. God bedring,og så håper jeg du kommer tilbake igjen frisk og rask om en stund! Klem fra Ellie

Mia sa...

Kjære Mette, iblandt trenger man bare å ta en pause... Og det er helt greit. Det krever jo både tid å energi dette med blogging. Og det er mange ting som kommer før den også. Så ta den tiden du trenger, og kom eventuelt tilbake når du måtte føle for det. Som du sier, det skal jo tross alt være gøy, dette her... Men du skal vite at jeg setter pris på deg.

Line sa...

Ønsker deg en deilig tur til Danmark! og god bedring :)

Merete sa...

huff..du får ha kjempegod bedring og ta tida til hjelp :o) Ha ei god påske!

Timotei sa...

Å, nå fikk jeg helt vondt av deg. Hvorfor skal vi ha så dårlig samvittighet for alt bestandig? Er det rart en blir syk og møter veggen sier jeg bare! Ta vare på deg selv og ta den tiden du måtte trenge slik at du kan bli bra igjen!

Anonym sa...

Hei Mette.

Jeg var der selv for sju års siden og har reflektere over det livet jeg hadde levd og hvorfor jeg møtte den berømmelige veggen. Det har vært tross alt en spennende tid som har gitt meg muligheter jeg ikke trodde var mulig. Benytt tiden godt så er du tilbake sterkere enn før. God bedring:) og god påske.
Hilsen Laila

Norah sa...

Bare les på kommentarene her i dag - det er ikke en sjelden sak for oss jenter å møte veggen nei.

Jeg ramla helt i kjelleren i 99. Ble vettskremt for jeg klarte ikke å røyse meg fra senga en vanlig mandags morgen. Trodde jeg var blitt lam. Moren min hadde heldigvis nøkkel til huset så hun måtte komme å "plukke" meg opp siden mannen min da var reisende.

Jeg var sykemeldt i 4 måneder.
Legen min tok alle mulige prøver uten at noe var synlig der, men han anbefalte meg samtaler. Det ble bare enda værre. Jeg hadde "ingen problemer" var bare så innmari sliten.

Jeg har et godt råd til deg - bruk tiden til hjelp og finn ut hva som tapper deg så. Kanskje du har et krevende arbeid, for lite hjelp i hjemmet, men det nytter ikke å stresse på med å frisk. Sakte men sikkert faller bitene på plass igjen skal du se.

Jeg ønsker deg lykke til og håper så indelig at du finner en god og sterk "tråd" som du kan følge - klemmer fra meg til deg!

JULIE K sa...

Ja det er ikke så lett det der. Man hører at så mange møter veggen og så plutselig gjør man det selv. Da er det viktig å virkelig ta vare på seg selv og kjenne etter hva som er godt for bare deg. Greit å ta en pause fra bloggen nå, som du sier skal dette være lystbetont og ikke tvang. Håper du samler noen krefter i påsken, så ønsker jeg deg lykke til. Si fra når du er tilbake igjen. Kjempestor klem fra meg : )

Solstad sa...

God bedring !....vet litt om hvordan du har det nå. Ta det med ro og ta tiden til hjelp....det blir bedre etterhvert!!Og den dårlige samvittigheten er vel vi jenter eksperter på ;)...men prøv og legg den bort, tenk masse på deg selv og dine nærmeste. Et ordtak som jeg til stadig bruker på meg selv : Hva er viktigst ?!
Ønsker deg en god påske!
God klem fra meg :)

Hilde C. sa...

Uff, det er leit å høre. Håper du kan få hvilt deg godt, og få masse positivt "påfyll" så batteriene blir ladet igjen. Det tar den tiden det tar. God påske :-)

sublim design sa...

Hej
Ja, jag förstår dig verkligen.
Har varit i samma situation...

Så här kommer en stor kram från mig till dig:0)
Önskar dig en riktigt
trevlig påsk!
Och njut av familjen din.
/S

Annette T sa...

Ønsker deg en god og avslappende påske! Håper du ikke slutter å blogge, det hadde vært trist!

Hulda sa...

Håper at du føler deg i bedre form. God tur til Danmark i påsken, det blir nok spennende!
God påske!

majsan45 sa...

Hoppas att du har det bra och ha en skön påskhelg tillsammans med de dina.......Kram/Majsan

For the love of country sa...

Krya på dig kära Mette! Ha en skön och avslappnande resa till Danmark. Många kramar Anna

Huset i Hagen sa...

God bedring!! Ta godt vare på deg selv. Det er sååå viktig å ta en pause når man føler for det! God klem fra meg! :0)

moderncountry sa...

Takk for støttendes ord i denne vanskelige tiden. Heldighvis er vi en stor famile med mye varme og nære bånd, det hjelper min søster og samboer i en vanskelig tid. Det er helt ufattelig tragisk alt sammen og det er vanskelig å skjønne i det hele tatt.Vi tar en dag av gangen, min søster minutt for minutt. Jeg føler så inderlig med henne og mitt hjerte gråter...Håper hun kan finne en grunn til å fortsette livet og at hun kan oppleve nye og positive opplevelser i det kommende året. Det blir vel vanskelig for henne, men vi skal gjøre alt for at hun skal føle seg elsket og støttet.

Vil ønske deg og dine en fin påske, ta godt vare på hverandre!
Det er veldig viktig.
Varm klem fra Aina :)

Guldkant På Livet sa...

Å jag hoppas du snart mår bättre igen! Det var nog väldigt länge sen jag var in till dig, hade glömt din fina blogg, finns ju så många!! Glad över att du har med mej bland dina favoriter! Du har mycket fint att visa här i din blogg och de husen i Sverige var alla såå fina!! Du kommer nog att få ett en dag ska du se...
Krya på dig nu och ta det lungt i livet, jag hoppas du får en fin påsk!! Mari.

Trude sa...

Hei igjen, god påske ja,kun montering igjen på engelen...Blir så fin i de fargene(",)Håper du har det bra.Vi skrives...

HeiGrim sa...

Jeg fikk et godt råd: "Gjør akkurat det du har lyst til!", og ikke det du tror andre vil du skal gjøre, kvitt deg med snill-pike syndromet som vi jenter ofte er så "heldige" å være i besittelse av. Tenk først å fremst på deg selv. Kos deg i påska og lev så godt du kan, det blir bedre til slutt!!

Spets och snor sa...

Hoppas du mår bättre snart igen. Det var tråkigt att höra att du inte mår bra. Ha en glad påsk och ta väl hand om dig! kram Helena

cecilie sa...

Hei.
Ja, jeg fikk en liten smugtitt på naboens. Vi får ikke reklame i postkassa, så jeg får ta en tur til byen å få tak i et. Det var jo så moro da! Helt uventet og overraskende. hihi

Håper du har det bra Mette, nå er det jo bare lysere tider i vente, og det er rart hvordan livet bare blir litt enklere om sommeren. Er det solen tro? De tar jo sånne sol-terapitimer i Nord, så det er jo bevist at solen gjør underverker for kropp og sjel.

Påskeklem fra Cecilie

Ella sa...

Hei Mette.
Lenge siden jeg har vært innom din blogg nå. Ble litt paff da jeg leste hva du hadde på hjertet.
Håper ikke at du legger ned bloggen din den er veldig koselig og fin. Lad opp batteriene og kos deg ... Husk å ta vare på deg selv.
Kom tilbake når du føler for det, det er DU som bestemmer her.
Stor klem fra meg.
God påske ;)

Mor Grethe sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
daisy sa...

Huff, så leit! Ta vare på deg selv, slapp av. Gjør akkurat det du har lyst til, når du har lyst til det. Ikke ha dårlig samvittighet for at du ikke får blogget, vi venter jo, vi! :)
Ønsker deg en rask bedring, og en kjempefin tur til Danmark. God påske!

Klem fra meg

Hilde sa...

Håper du har en fin og rolig påske. Det vil nok ta tid å bli frisk igjen - og ikke våg å ha dårlig samvittigheten for verken bloggen din eller noen annet. Klem fra Hilde

Dolci sa...

God bedring *klem* Ta tiden til hjelp og prøv å kos deg litt innemellom. Ikke tenk på bloggen din, du kommer sterkere tilbake når du er klar for det.
Ønsker deg og dine en riktig god påske!

Kathrine sa...

Kjære,skjønne deg!"Been there"... Og vet akkurat hvordam du har det.Ønsker deg masse god bedring, glede,hvile,søvn, gode tanker, lys og varme. Trenger du noen å snakke med så legg igjen en kommentar på bloggen min,også kan vi bytte mailadr. Vær ved godt mot!Dette ordner seg!!!:)

Deb sa...

The flowers in the egg cups are so pretty. What a great idea!
Debbie

moderncountry sa...

Heisann Mette :) Hvordan gar det? Haper alt er bra, og at det gar fremover! Jeg vil iallefall at du skal vite at jeg tenker pa deg og at jeg bryr meg :) HA en hyggelig helg da og sa snakkes vi om en stund kanskje igjen, varme klemmer fra meg :)

Anonym sa...

Ville bare ønske deg god bedring

Timotei sa...

Stikker bare innom for å si at jeg tenker på deg. God bedring, kjære deg.

JULIE K sa...

Hei på deg. Håper du har det bra. Klem : )

Elin sa...

Her fann eg ein fin blogg! Ser du lagar bølgeteppe. Det er mange som held på med slike prosjekt no. Har lyst eg og...
Korleis fekk du til å lage det flotte slideshowet lenger nede i bloggen din?

Trude sa...

Hei Mette,har sendt deg mail, men vi høres igjen mandag.Sender deg en pakke i mrg.Ha en god helg!!

moderncountry sa...

Hei igjen Mette :) Ville bare stikke innom å ønske deg en god og hyggelig helg. Vet ikke hvordan det er hos deg, men her har altså huset nesten blåst ned! I natt var det nesten umulig å sove, det pep skikkelig i huset. ( og det er rart ettersom vi har murhus! ) Jeg håper du har fått lit ro og hvile og at fromen stadig blir bedre. Men som sagt en utbrenthet kan ta måneder å bli kvitt, eller å komme seg igjen etter. Så bare ta det med ro som sagt og kose deg med dine :) Sender over en varm God Bedring klem og ikke minst God Helg! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...