tirsdag, februar 20, 2007

Pakke fra min hemmelige venn!!!

Når jeg kom hjem fra jobb i går så lå den endelig der! Det er jo like spennende hver gang! Alt lå oppi en søt kurv med bånd rundt og fint papirhjerte.
Dette lå i pakken. Kjempefine kopphåndkler (som jeg er veldig fristet til å lage pute av), nydelige servietter , kurven og en pakke med dekorskjell. Jeg elsker skjell!! Kurver får man jo heller ikke nok av så å få brukt den blir ikke noe problem!
Tusen hjertelig takk, min hemmelige venn!! Alt var så delikat og i nydelige farger :-) Dette er ting som kommer til å bli brukt! Håper du tilgir meg hvis jeg syr noe av de flotte kopphåndklene :-) Jeg aner ikke hvem du er denne gangen selv om navnet ditt sto på pakken! Da blir det bare ren gjetning når jeg sier Bolina ?

This is a gift from my secret friend from the "Interior give along web ring" that I am a member of. Beautiful, isen't it ? I have no idea who she is and this is really exiting every time :-)

4 kommentarer:

elin1976 sa...

Flott gave. Tror kansje jeg vet hvem din hemmlige venn er. Kansje begynner bokstaven på N ? Iallefall utrolig flott gave. Ønsker deg en fin dag:O)

Sol sa...

Hei Mette. Vakker gave du har fått.Jeg har en sånn fin kurv jeg også,min er i passe størrelse til å oppbevare fjernkontrollene til tv og video i ;-}
Skjønner godt at du ser for deg at det kan syes noe fint av de koppehåndklærne...
Ha en fin dag!

Julie K sa...

Åhhh dette var fine saker ja : )

Karna sa...

Åhhh så fint, tror nok ikke hun blir fornærmet hvis du syr pute, veldig fint stoff!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...