mandag, februar 19, 2007

På pinnene!


Tenkte jeg skulle vise hva jeg har som strikke prosjekt for tiden. Seterdalsgenser med moderne vri. Virtuella har strikket samme og den ble såååå flott. Håpet er at min blir like fin bare jeg overlever mønsteret :-) Å strikke mønster på vrangen er ikke min favoritt syssel. Genseren er kjempetøff så jeg skal virkelig prøve å få denne ferdig!

5 kommentarer:

Lensom sa...

Denne blir flott du ( sånn framogtilbake strikking er pyton), gleder meg til å se resultatet. Ha ei riktig god uke:)

Ellie sa...

Hei, og velkommen tilbake fra hyttetur! Så fine bilder du hadde tatt, naturen lager noen flotte motiver! Koselig bilde av jentene dine, også. Gleder meg til å se den genseren når den blir ferdig. Blir nok stilig!

moderncountry sa...

Brrr, der sa det skikkelig kaldt ut. For et oyeblikk var jeg glad at jeg bodde her i Nederland.Vi hadde "bare", 12+ grader i dag.Ert. ert...nydelige unger ma jeg si..Herlig..Du, det prosjektet for en stund siden du skrev om, det "hemmelige" prosjektet, er det ferdig ? Na skal jeg legge meg, natta...zzzzz

elin1976 sa...

Jeg må få se hvordan den blir når du er ferdig.

Liker godt de vanlige genserne(har selv)

Hold deg fast... Jeg har bunaden. Med skaut og hele pakka. Prinsessa og. Fantastiske bilder fra binterferien. Det var skikkeliige vinterbilder det! Ønsker deg en fin tirsdag:O)

Lena sa...

Denne blir jo knallflott, tøft å sette igang med et slikt prosjekt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...