søndag, januar 14, 2007

Bloggen har bursdag!

I dag er bloggen min 1 år! Den forrige bloggen min hadde jeg også i et år så da har jeg blogget i 2 år nå. Det vil vel si at jeg er en av veteranene her nå :-) Det har skjedd utrolig mye på den tiden jeg har blogget. Merkbar trend nå er interiør blogger. Bare på noen få dager har jeg kommet borti mange nye blogger, alle med interiør som hovedinteresse. Det er utrolig spennende, mange skjønne hjem og kreative sjeler å bli kjent med der ute. Jeg vil holde fram i samme stil som før ; håndarbeid, hobby, interiør og hverdagsliv. Håpet mitt er jo å kunne inspirere dere der ute like mye som dere inspirerer meg!!!
Den første bloggen jeg snublet borti i 2004 var faktisk Den gode feen . Derfra oppdaget jeg Ull og tull og hun hadde verdens lengste link liste så da var det gjort for meg!! Leste alle bloggene i laaaang tid før jeg tok motet til meg og laget egen blogg. Så til Feen og Virtuella, takk for at dere inspirerte meg til å sette igang! :-)
Til alle på min link liste, dere inspirerer og gleder meg hver dag. Jeg ville ikke vært dere foruten!
Til alle nye der ute og alle dere som lurer; Ta sats, lev ut dine interesser og velkommen skal du være!

Stor klem fra Mette :-)

19 kommentarer:

elin1976 sa...

Gratulerer med 2 år.
Jeg og leste blogger i hele sommer før jeg tok mot tok meg å lage min egen.

De første jeg fant var Hulda, Line, deg, Karna og posidriv.
Da var det gjort. Endelig noen likesinnede. Ha en fin bursdag;o)
Klem fra Eliin:o)

Karna sa...

Grattis med bursdag på bloggen!! Du er en av mine favoritt blogger, så hold ut!!!

Anonym sa...

Gratulerer med bursdag. Min blogg er i dag hele 3 dager gammel, hihihi

Hulda sa...

Gratulerer med dagen for bloggen! Jeg begynte i fjor i januar å blogge. Jeg hadde først weblog, men bytta raskt til blogger. Du er en av mine favorittbloggere. :)

Cecilie sa...

Enig med Karna; Bloggen din er kjempefin Mette!

anniche sa...

HEI , OG STOR GRATULASJONS KLEM TIL DEG! Veldig glad i bloggen din , så håper det blir mange nye år. Leste i VG i går at nå blogger 1 av 10 nordmenn, så det er ikke rart du merker forandring! Moro er det iallefall:)Og du har en flott og inspirerende blogg

Huset i Hagen sa...

Gratulerer!! Du har en fin og inspirerende blogg, som det er koserlig å komme inn på! Det er så koselig å treffes her, vi med de samme interesser for interiør og hobby! Klem

Timotei sa...

Gratulerer med to år som blogger! Jeg er ofte innom bloggen din jeg, men er ikke alltid så flink til å legge igjen kommentar. Måtte det bli mange flere inspirerende bloggeår!

Sanna sa...

Gratuelere på den store bursdagen. Min inspirasjon til blogging var Karna, og jeg kan ikke få takket henne nok. Hun var en stor inspirasjon den gang, og hun er det fortsatt. Dette med blogging er både terapi og ren hygge synes jeg, og så fordømt vanedannende...hi,hi ! Hipp, hipp hurra for deg min venn ;o)

Mia sa...

Gratulerer så masse! Tenk å ha holdt på i to år. Men du verden så moro det er, så jeg forstår deg jo godt. Og så er bloggen din så koselig og inspirerende.

Julie sa...

Gratulerer så mye med bloggbursdag. Så koselige ord du har krevet. Kjente meg mye igjen her ja. Jeg leste først en stund på bloggene før jeg kommenterte, og så gikk det igjen en stund før jeg vågde å blogge selv. Nå har jeg en haug med blogger som jeg virkelig er blitt glad i, det er jo så positivt.
Du har en nydelig blogg, med masse inspirasjon. Klem til deg : )

Ellas lille hi sa...

Hei Mette.
Gratulerer så mye med 2 års blogging. Du har en fin og koselig blogg som jeg liker å besøke.
He en kreativ uke.
Klem ;)

For the love of country sa...

GRATTIS! Din blogg är toppen och en av mina favoriter. :) Tycker det är så kul att vi har lik inredningssmak! :)

Ingrid sa...

Grattis med dagen til bloggen din! :o)

daisy sa...

Gratulerer så mye med ettårsdagen (toårsdagen blir vel kanskje riktigere..!). Liker bloggen din veldig godt, så er glad du bestemte deg for å begynne å blogge! :) Du har en veldig inspirerende blogg, håper du fortsetter i mange år til!!

Gro sa...

Gratulerer!
Liker å titte innom her. Så mye fint å se!

Metteflette sa...

Tusen takk for gratulasjoner og kjempekoselige tilbakemeldinger! Det gjør jo at bloggingen virkelig er verdt det!!!! Klem til dere alle :-)

Kathrin sa...

Gratulerer med bloggerbursdag!
Ja, jeg stiller meg i rekken av lesere til bloggen din. Kjempefin! Jeg er en fersking i bloggerverdenen, begynte å surfe rundt på bloggene deres i adventstida, og ble hekta:)! Sånn kan det gå... nå har jeg laget meg egen profil, og gleder meg til å bli med på "leken". Ha en fin dag!

an angel at my table sa...

Grattis, vilka fina ord. Men det är sant att alla bloggarna man läser ger en så fantastiskt mycket inspiration och glädje.Fortsätt att inspirera.
Kram Mari

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...