tirsdag, desember 05, 2006

Pynt

Jeg har ikke pyntet allverden ennå men dette fatet har fått litt "mys-faktor" som svenskene sier. Man brenner jo så mye lys i tiden framover så jeg prøver å ordne noen koselige grupper rundt omkring men dette er den eneste foreløpig. Syns den ble koselig. Lysene er fra Linnea's hage . Tenkte jeg skulle ta litt bilder av julepynting etter hvert som det kommer opp. Syns jo det er så gøy å følge med på pyntingen deres ! :-) Ha en flott dag alle sammen!


I går kveld var vi på juleavslutning med eldstejenta! Det var kjempekoselig og mamma sitter jo med klump i halsen hvert år når vidunderet står og synger så klokkerent!! :-) Her er bilde av inngangspartiet etter at det er pyntet. Ble dårlig bilde men dere får jo en ide. Jeg har kunstige grankranser på dørene. De syns jo ikke på bildet men det er kun en rutete sløyfe på hver krans. Enkelt og fint syns jeg. Veldig deilig å kunne ta frem disse hvert år og de er like fine :-)

9 kommentarer:

Siri sa...

Koselig inngangsparti! Skikkelig drømme-dør. :)
Håper du har en flott adventstid.

Karna sa...

Så nydelig du har laget det til, du har drømmedøren min også, har sååååå lyst på dobbel dør, men har ikke plass...buhuuu...

Utrolig koselig med lysslynge og granbar!

Anonym sa...

Ååå her var det stemning! Flott pyntet inngangsparti, og herlig mysfaktor inne :o)

kreoline sa...

Flott julestemning, nydelig med girlander rundt døren. Kjempeflott pute og julestrømpe på innleggene under.

Anonym sa...

Åååå..så mye fin julestemning d var her!!!! Dørpynten var flott!!...vil også ha dobbeldør - ønske! ønske!
Så utrolig fint du har d hjemme, veldig varmt og hjemmekoselig. Lysfatet var vakkert og stemningsfullt!

Ha en flott uke :)
Klem fra Bolina.

Mia sa...

Så nydelig fat med lys - det blir jo brent en del lys nå i den mørke årstid (jeg pleier å si at jeg brenner opp en formue hver vinter, men så er det jo verdt det).
Inngangsdøren(ne) ble jo utrolig flott da. Det er nydelig med dobbel dør, og lysslynge og granbar var jo bare utrolig koselig.

Anonym sa...

Det må være skikkelig koselig å gå på besøk til deg, med et så fint inngangsparti til å ønske seg velkommen! Lysfatet var også stemningsfullt og fint. God natt
:-)

Metteflette sa...

Tusen takk for nydelige ord dere!
Ja, dobbel dør var det eneste jeg SKULLE ha når vi bygde. Hadde ønsket meg det i mange år og når vi da fikk muligheten så var det ingen vei utenom! Er veldig glad i inngangspartiet vårt, spesiellt til jul :-)

Anonym sa...

Kjempe fint inngangsparti!
Er det lov og spørre hva slags dører du har, merke? :-)
Ha en flott dag! :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...