mandag, desember 04, 2006

Adventsysler.

Har også sydd en pute til. Den skal også bli julegave til mamma. Den ble jeg egentlig veldig fornøyd med! Sydd i lin med rutete bakstykke med blonder og fløyelsbånd. Når jeg strøk motivet på linen så ble det litt slitt inntrykk og det var egentlig veldig fint! Fløyelsbåndet ender i en sløyfe med gammel perlemorsknapp. Driver og syr flere ting som dere skal få se etterhvert! :-)
På lørdag ble min lille niese 3 år så da fant jeg ut at hun måtte jo også få en julestrømpe. Den ble litt annerledes enn de til guttene men den passer bedre til ei lita jente. Den ble jo litt søt da.
Adventshelgen ble mye jobb og endel kos. Når man jobber hver dag så blir det liksom at man tar noen skippertak i helgen. Siden det var advent koste vi oss ekstra i går med kyllingpita! Ingen protesterte på det :-) Eldstegutten på 15 hadde vært hos moren sin i helgen og når han kom hjem hang en adventsgave og ventet på han. Han er liksom blitt litt for stor for julekalender så da fant jeg ut at en litt større pakke hver søndag var bedre. Tror det falt i smak! Vi fikk hengt opp litt julelys ute mens regn og vind pisket rundt ørene på oss! Litt av et desembervær :-)

9 kommentarer:

Anonym sa...

Stilig pute! Skikkelig nostalgisk. Julestrømpa ver også veldig koselig. Ha en fin kveld!

Mia sa...

Så nydelige ting du har laget - puten og strømpen faller sikkert i smak. Kos deg ikveld!

Hulda sa...

Så flott puta ble! Søt julestrømpe også. Du er ikke redd for å vise fram den? Tenkte at moren din kanskje så på bloggen din.

Anonym sa...

Så fin kudde! :) Stilren men romantisk! Lovely! :) Strumpan var också söt!

Tonje sa...

For en nydelig pute!
En slik kunne jeg ha tenkt me selv,føyer meg etter ellie og sier at den var skikkelig nostalgisk.
Ønsker deg en flott dag

Karna sa...

Så flink du er, den puten var kjempe nydelig...tror du må smitte meg litt med energi!!

Karna sa...

Så flink du er, den puten var kjempe nydelig...tror du må smitte meg litt med energi!!

Metteflette sa...

Ellie: Tusen takk! :-)

Mia: Ja, får håpe de liker tingene!

Hulda: Koselig at du likte den! Nei, mamma vet ikke bak fram på en pc så det er ikke farlig!! :-)

Anna: Mange tusen takk! :-)

Tonje: Så koselig! Tusen takk!

Karna: Takk for koselige ord! Føler at energien ebber ut etterhvert så jeg må smi mens jernet er varmt!! Når jeg er ferdig med ting jeg må gjøre så sender jeg energien over til deg! ;-)

Anonym sa...

Så fin pute og julestrømpe Mette.Du er flink med hendene og flink til å få det fint rundt deg. Lur idè med pakken til 15 åringen. Har en nybakt fjortis i huset og han og søsteren får adventspakker annenhver dag...han lurte litt på om han ikke var for gammel til slikt før jeg hnegte den opp,men nå er han bare glad for å få pakker tror jeg ;-}
Klem.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...