fredag, november 10, 2006

Ny runde med hemmelig venn!

Juhuu, da er vi igang igjen da og jeg gleder meg! Snille og flinke Anniche har atter en gang administert det hele på en flott måte og hun har også laget noen spørsmål som vi kan svare på for å hjelpe vår hemmelige venn :-) Temaet denne gangen er FØRJULSKOS! Kjempespennede!

TIL MIN HEMMELIGE VENN:

1. Hva er førjulskos for deg?
Vaske, pynte litt etterhvert og bake og lage ting med og uten barna.

2. Hvilke farger liker du å ha i huset?
Jeg er glad i rødt (den mørkere varianten!), linfarge, hvitt kombinert med sølvting og grønt i form av granbar, løker, mose og kranser.

3. Hva er din favorittdrikke i julen?
Det går vel fremdeles endel i kaffe og te, liker jo gløgg men orker liksom ikke å drikke det hele tiden! Kakao er også en favoritt!

4. Hva liker du å gjøre av hobbyting i førjulstiden?
Gavene tar endel av førjulstiden. Det er jo halve moroa å pakke fine pakker. Ellers lager ungene og jeg noe nytt hvert år. Prøver også å sy litt ting til huset og dekorere overalt. Pluss at jeg alltid setter igang noen syke maleprosjekter før jul! Folk sier jeg blir gal før jul :-) Er nok litt tussete i førjulstiden. Syns det er så gøy!

5. Baker eller bakeri?
Baker minst sju slag hvert år! For meg er det endel av julen samme som at jeg alltid steker et tonn med medisterkaker og lager sylte etter pappas oppskrift! Har fått det inn fra fødselen av så jeg kan ikke noe for det! :-)

6. Moderne eller nostalgisk juletrepynt?
NOSTALGISK! Ingenting moderne hos meg nei!

7. Hvilke julelukter må huset ha?
Kongerøkelse, appelsin og nellik og den lukten som naturlig kommer av alt bakverk og nyvasket hus. Granbar ved peisen er også deilig lukt! Og ikke minst duften av hyacinter som jeg bare elsker!

8. Hva gir deg den ultimate julestemning?
Egentlig er lillejulaften min kveld. Da er alt styret over. Alle har lagt seg og jeg er alene med god julemusikk, vakkert tre og går rundt og legger siste hånd på verket. Ordner også julestrømpene og lister meg opp for å henge de på plass. Der ligger mine skjønne nybadede engler og drømmer om morgendagen! Legger meg sliten men glad. Da er det jul for meg!

9. Hva er din favorittjulemusikk?
Har en cd med P4'es julefavoritter og der er det så mange herlige som f.eks white christmas, O helga natt og masse andre skjønne sanger. Liker også julecd'en til Dolly Parton og Kenny Rogers. Ellers er julecd'en til DDE en humørspreder. Er jo halvt trønder så jeg kan vel ikke noe for det heller! :-)


Håper dette gir en pekepinn på hva jeg liker ! Gleder meg til å få pakke fra DEG! :-)

9 kommentarer:

elin1976 sa...

Hei på deg.
Etter hvert som jeg leser bloggene til dem som har svart på spørsmålene, kommer jeg mer og mer i julestemning.
Så nå har jeg lest dine svar og er ikke i mindre julestemnng av det.
Jeg gleder meg som en liten unge til å bli med på denne runden. Koselig å ha noe å se frem til før jul og. Ha en fin fredag:o)

Leah sa...

Ja dette blir moro! Interessant å lese svarene dine, man kan jo aldri vite om man kanskje får bruk for de ;-) Gavene til lillesøstra di var kjempefine, nesten slik at det er synd å ødelegge innpakningen! Ha en god helg :-)

Sanna sa...

Enig med du - dette blir morsomt ! Så spent på hvem som blir akkurat min venn denne gangen. Venter spent på mail med beskjed. Ellers har du en masse hyggelige juletradisjoner som jeg kan kjenne meg igjen i, men det med syv slag er IKKE meg. Hos oss er det ingen som spiser kaker, så det slipper jeg lage. Men det med sylten hørtes spennende ut. Ha en fin weekend ;o)

Mia sa...

Dette blir gøy - den første gave-alongen min! Morsomt å lese svarene dine. Gaven til søsteren din var helt nydelig - heldige henne! Kos deg i helgen.

anniche sa...

Åhhhhh, tuuuuuuusen takk for veeeeeeldig kodelige ord!
Og jeg blir så julestemning å lese alle sine flott svar!
Dine musikk smak er veldig lik min, men er litt skesptik til den derre DDE saken da...hihi! Men er jo opprinnelig fra Averøy utenfor Kristiansund, så la oss
bare si det slik at jeg har iallefall oplevd de live en gang, haha....og ja det var rai rai liv det ja....!!!

Ha en ddddeeillig held;)

Anonym sa...

hyggelige svar.
Gaverne til din søster var virkelig fine.

Solstad sa...

Ja dette blir spennende, første runde glapp for meg men NÅ er jeg med!....gleder meg. Koselige svar du har....får skikkelig julestemning av dem :) Kjempeflott blogg du har her, er ofte innom. God søndag til deg !

Anonym sa...

Ska bli superkul med ny hemlig vän! Har redan börjat köpa julmyssaker. :) Vad har du för mailadress, hittar ingen nånstans?

Metteflette sa...

Elin: Ja jeg blir også skikkelig i julestemning av å lese alle svarene :-)

Leah: Takk :-) Hun ødela heller ikke innpakningen! Hun skulle ta vare på den og pakke inn noe annet med det! Sleipingen :-)

Sanna:Ja, sylta er knallgod! Litt pes å lage den men når det er tradisjon så blir det liksom ikke jul uten....:-)

Mia:Så gøy at du også blir med! Takk for skryt :-)

Anniche: Ha ha, ja DDE er rai, rai så det holder!!! Men juleplata er faktisk litt sånn hverdagsliv. Man kjenner seg litt igjen i tekstene på en måte!

Sarah:Tusen takk :-)

Solstad: Tusen takk til deg og:-)

For the love of country: Ja, nå har jeg fått tildelt min venn og skal begynne å planlegge pakken! Har lagt mailadressen min i kommentar på bloggen din! :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...