mandag, november 13, 2006

HelgepysselHelgen har som vanlig gått unna i en fei! Barna har hatt overnattingsgjester, vi har vært i Badeparken og jeg har startet litt for mange prosjekter som vanlig! Fikk gjort endel men mye av det er ikke helt ferdig så bilder får komme etterhvert! Disse hjertene laget jeg også i helgen. Kaller det prøveprosjekt jeg siden jeg aldri har sydd hjerter før. Men egentlig syns jeg de ble ganske søte selvom kantene ikke er helt runde. Det skal jo syns at de er hjemmelaget! Flere hjerter skal det bli og har også tenkt å sy adventsposer til kalenderen istedenfor papirposene som jeg tidligere har brukt.

Var selvfølgelig innom Cosas i dag og der var det masse lekkert! Det var riktignok en STOR skuffelse at de kun sender i Sverige. Får sette min lit til Linneas hage som åpner i morgen! Hvis de selger bare noe av det de viser på bildene så er jeg i himmelen!!!!

11 kommentarer:

Karna sa...

Hjertene dine ble kjempe fine, kan ikke se at de er skjeve jeg....Kjempe søte....Sender ikke Cosas til Norge??, jeg har lagt inn en bestilling, så får vi se.....Jeg har også tittet på bildene til Linnea, mye lekkert der ja.....Vi får nok svidd av noen kroner okke som... :0)

Metteflette sa...

Takk for skryt Karna! Oj, kanskje jeg har misforstått. Syns det sto at de foreløpig bare sendte innen Sverige! Gi meg et pip hvis du får bestillt da! Det er noen putetrekk der jeg sikler veldig på!!! :-)

Ingrid sa...

Jeg synes hjertene dine ble kjempefine! Enkle og søte! :)

Hulda sa...

Syns hjertene dine ble flotte jeg. :) likte de gammeldagse bildene du har brukt også.

Ellas lille hi sa...

Nydelige hjerter ;)
Ønsker deg en kreativ uke.

Anonym sa...

Jeg synes hjerterne er blevet rigtig flotte.
Fint med billederne. De skal nok blive fine når de kommer op og hænge.
God tirsdag

Katarina sa...

Dem ble kjempe fin!!Kan ikke se noen feil,bare to nydelige hjerter ,men søte bilder på..

Mia sa...

Nydelige hjerter, og ingen synlige skjevheter!

Kathrine sa...

Kjempeskjønne hjerter da!Du er så flink at!

Metteflette sa...

Tusen takk for koselige tilbakemeldinger alle sammen :-) !!!

cecilie sa...

Bor også i Skien, så jeg kjente meg igjen på bildene.. hihi Så står det jo Telemark i profilen din. Ja, besteforeldre må man passe godt på, min er kjempeskjønn! Men desverre går det litt tid mellom besøkene, siden hun bor i Arendal.. (men hun har fått mobil, og en en racer på sms :o) ..)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...