mandag, november 27, 2006

Mer julepyssel

Her er et nærbilde. De ble jo litt søte...... Vurderte å ha mer dekor men de er jo til 3 tøffe gutter så jeg tror det er greit som de er jeg.
Jeg har 3 tantegutter som nærmeste nabo og fant ut at de trengte ordentlige julestrømper! (Og tante hadde lyst til å prøve å lage de!) Det var ikke så vanskelig som jeg hadde trodd men perfekte er de IKKE! Søsteren min syns de ble fine så da er det vel greit :-)


Denne posen har jeg brodert og sydd til min mor. Jeg ble så fornøyd! Er det noe jeg elsker så må det være monogrammer!!! På tekstiler, glass og serviser, ja alt!! Ser at Anna også har hatt et innlegg om dette og må bare si meg hjertens enig! Monogrammer er nydelig!! Er igang med nye broderiprosjekter men bilder av det kommer senere :-)

20 kommentarer:

TinaMAndersen sa...

De er virkelig skønne dine juleting.
Finder du billederne på nettet?

Metteflette sa...

Tina: Ja, jeg finner mange bilder på nettet men noen bilder scanner jeg fra gamle bilder, kort o.l. :-)

Karna sa...

Kan godt skjønne søsteren din ble fornøyd, ble utrolig fine, nok pynt også på disse....Posen til din mor var jo bare NYDELIG! Jeg elsker også monogrammer, denne var lekker!

Anonym sa...

Så fine ting du har laget! Julestrømpene var så nostalgiske og fine, og monogrammet var jo rålekkert! Synes også det er fint med monogram, men har liksom ikke fått helt dreisen på det. Kanskje jeg skulle prøve korssting i stedet for plattsøm. Flinke jenter du har òg. Flotte fyrstikkesker.

din hemmelige venn sa...

Hei! Jeg sendte pakke til deg torsdag, har du fått den? :-) Jeg syns det er merkelig at den ikke er kommet til deg enda..

Hulda sa...

Ser ut som dere har kosa dere masse i helga med julepyntlaging, og det ble jo flott også. :o) Kjempekjekt å ha jentene med, og de var flinke. :)

Hulda sa...

Glemte å si at jeg likte juletstrømpene og posen til moren din veldig godt!! Ble så opphengt i det forrige innlegget. :)

Anonym sa...

Så utrolig mye fint du har laget i det siste. Blir helt imponert : )

Leah sa...

Så tøffe strømper! Og det monogrammet på posen til moren din var helt nydelig...Likte veldig godt at det var sort. Og julepynten ble kjempekoselig :-)

Anonym sa...

Julestrømperne er blevet fine, det er fint uden for meget pynt. Passer lige til tre drenge.
Fine ting i har lavet i juleværkstedet i weekenden.

Bolina sa...

For en snill tante!!! Så utrolig koselig å få en så fin gave. Søsteren din kan jo ikke være annet enn fornøyd, de var bare lekre :)
Hvor finner du mønster til selve julestrømpens form?
Ha en flott mandagskveld =)

kreoline sa...

Kjempesøte julestrømper, tanteguttene blir nok strålende fornøyd. Skal si du ha stått på i helgen, nydelig pose med nydelig monogram.

Anonym sa...

Så helt underbar påse! Love it! :) Ja monogram är vackra! Fina julpynt du gjort med barnen också, de var duktiga!! :)

elin1976 sa...

Så herlige julestrømper. Likte godt posen til mor din og. Du er så flink, så flink. Ha en fin dag. klem:o)

Metteflette sa...

Karna: Koselig at du likte det!

Ellie:Takk for skryt! Ja, jeg syns korssting er lettere og veldig fint på de rette tingene.

Hulda: Tusen takk :-)

Julie: Det var hyggelig å høre :-)

Leah og Sarah: Takk skal dere ha! :-)

Bolina: Tusen takk for hyggelige ord! Strømpeformen har jeg tatt fra Tildas jul. Men jeg tror du finner mønster andre plasser også. :-)

Kreoline og Anna: Kjempekoselig å få så hyggelige kommentarer :-)

Metteflette sa...

Elin: Tusen takk for koselig kommentar fra deg og! Flink og flink fru Blom. Men jeg prøver stadig og det er vel det man lærer av, ikke sant! :-)

Guro sa...

Nydelige julestrømper!!
Lenge siden jeg har vært innom her hos "deg", og her var det jammen mye fint å se på :O)

Siri sa...

Så lekre julestrømper!!

bribriMX sa...

The same things I do....
It's wonderful !!!

Anonym sa...

A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...