mandag, november 27, 2006

Julepyssel.Her ser dere lørdagens resultat! Jeg syns jentene har vært kjempeflinke! De fikk dekorert noen lykter også som skal få oppheng. Vi brukte gamle noteark, glansbilder, klistremerker, stoffbånd og gamle knapper. De ble sååå fine!

Først må jeg si at jeg håper dere alle har hatt en flott helg og tusen takk for alle koselige kommentarer!! Det er så utrolig koselig å komme inn her og lese det dere skriver! :-)
Jeg har fått sydd endel i helgen igjen! Har virkelig fått blod på tann nå!! Har vel skjønt at flere strikkede julegaver rekker jeg ikke, må konsentrere meg om å gjøre ferdig de jeg holder på med. Sydde julegaver derimot!!! :-)
Jentene og jeg har også hatt vårt første juleverksted. Vi skulle dekorere fyrstikkesker som de skal gi bort i julegaver. Unnskyld dårlige bilder men hele lørdagen var en eneste lang kveld hvis dere skjønner!

3 kommentarer:

Karna sa...

Så utrolig flotte de ble!! Flotte julegaver dette! Skjønne glade jenter også!

Lensom sa...

Hvor henter du energien fra (tips om kilden mottas med takk....hi hi hi...)? Du får jo gjort så utrolig mye, å så er det så fint alt. Ønsker deg ei riktig god uke *klem*

Nina sa...

Hejsan, kikar in här och blir så inspirerad. Vilket fint pyssel flickorna gjorde. Nu ska jag fortsätta titta runt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...