tirsdag, oktober 24, 2006

Pakke, pakke, pakke!!!

Når jeg kom hjem fra jobb i går så lå det lapp fra postkontoret til meg! Jeg styrtet ned så fort jeg kunne og dett er hva jeg fikk! Nyyyydelig pakke med herlig kort og en M laget av perler. Ble rent stum før jeg i det hele tatt hadde pakket opp jeg! Gaven var fra Den gode feen !
Jeg fikk bla. dette nydelige forkledet i Toile! Ble dårlig bilde men jeg måtte bare vise hvor godt det passet på kjøkkenet mitt! :-) Jeg eeeelsker Toile stoffer!
En skjønn gammel kremhvit mugge og eggeglass i blått/hvitt mønster! Dette kunne ikke blitt mer perfekt. Tingene er så herlige!
Her er bilde av hele pakken! Tuuuuusen hjertelig takk Linda! Dette var helt perfekt for meg og takk for at du tok deg bryet med å finne ut hva jeg liker! Elsker rubbel og bit!!!!
Denne gave-alongen var kjempegøy! Min mottaker var kjempeglad for pakken min og jeg elsket det jeg fikk så her kan jeg si jeg har BARE gode erfaringer! Gleder meg allerede til neste runde!

12 kommentarer:

Karna sa...

Åhhhh noe så fiiiint!!! Kjempe fint alt sammen, jeg syns også dette var kjempe gøy, så at Anniche skrev at det nok blir en omgang til før jul, juhuuuu!

Den gode feen sa...

*Rørt*. Hadde fått med meg at du likte blått og kvitt, og tenkte du ville passe inn på kjøkkenet ditt i eit slikt forklede, hehe.
Kjempeglad for at du likte pakken :o)

Anonym sa...

Oj så fin en pakke da. Ja dette er veldig morsomt altså : )

Anonym sa...

Åh! heldig,heldig. Dette var jo bare vakkert!Og så fint at det passet midt i blinken...Moro for både giver og den som mottar.
det hadde vært koselig med en runde til før jul.....,men først må postmannen stoppe hos meg også ;-}
Ha en flott dag!

Guro sa...

Så nydelig!! Tror jeg har lyst å være med hvis det blir mer. Jeg følte meg ikke helt kvalifisert, men jeg ser jo at jeg liker mange av de samme tingene.

anniche sa...

Herre min hatt for en nydelig gave!
Skikkelig deg:O)
Klart vi må ha en runde før jul, og Guro er velkommen!!

siripirisiri sa...

Oj skal si du var heldig med gaven!
(ser jo ut som alle har vært det da..)Dette var kjempefint!

Den barnejakken har jeg også lyst til å strikke, har kjøpt garn for lenge siden, men ikke kommet så langt enda.
Lykke til ,den blir sikkert veldig fin!
Siri:)

Kathrine sa...

Å, for en flott pakke!:)Alt var jo bare nydelig! Og veldig deg:) Jeg går og tripper og venter til jeg får pakke. Spennende dette her!:)

kreoline sa...

Kjempeskjønn pakke, et nydelig forkle, kunne også tenkt meg et sånt et. Muggen var bare helt nydelig.

Anna sa...

Åååh så fint! Älskar också toile och kannan var ju underbar. :) Detta är jättekul ja, hoppas det snart blir en ny give-along! :)

Metteflette sa...

Karna: Ja,gleder meg allerede!

Den gode feen: Nå svinser jeg rundt i forkledet mitt hver dag! Man må jo matche kjøkkenet når man lager middag må vite! Ha ha

Julie: Ja, ikke sant!

Sol:Håper du også får pakke snart.

Guro: Så gøy at du også blir med. Det er jo bare å legge ut i bloggen din hva du liker og ikke liker så har vi noe å gå ut ifra.

Anniche:Jaaaaa :-)!

Siripisiri: Tusen takk for det!

Kathrine: Tusen takk :-)

kreoline: Ja alt var bare så nydelig!

Anna:Toile er så nydelig! Håper vi er igang snart igjen jeg og!

Hulda sa...

Du var virkelig fantastisk heldig! Jeg falt jo selvsagt for den skjønne mugga. men alt var nydelig. Gleder meg til neste omgang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...