onsdag, oktober 25, 2006

Julegavetips!

Og så denne utrolig nydelige nissedrakten da! Jeg rent sikler etter å kjøpe den til jentene mine men prisen var litt stiv så jeg får prøve å la vær!
De som er på min alder husker vel denne gjengen? Barbapappa med familie. Blir rent nostalgisk jeg. Gode minner dette og gøy at de kommer fram igjen :-)
For de som har hund så var jo denne helt skjønn da!


For dere som ikke har vært innom Aura 4 Laura burde ta en tur innom. De selger gaveartikler til han, henne, barn og hjem. Ganske mye lekkert som denne søte matboksen.

7 kommentarer:

Marianne G sa...

Så koselig å se familien Barba igjen. Søstrene mine og jeg hadde flere slike da vi var små. Det er desverre bare Barbapappa som har overlevd og han bor i bilen til faren vår som en slags maskot.

Anonym sa...

....men å så mye fint det var her. Herlige nissedrakter ja. Du klarer vel kanskje å lage noen sånne ??? Barbapappa ja, så glad man var i dem. Hadde små figurer av dem da jeg var liten. Hundeboksen var suveren, en sånn vil jeg ha : )

Merete sa...

Så skjønne nisseantrekk!! åhh,ja! barbapappa og resten av famimlien huskar eg godt...mimre..

Karna sa...

Du får lage nisse draktene selv, sikkert ikke så vanskelig (?), stilig var det!! Her sett den boksen ja, passer jo perfekt (som så mye annet..ehemm...), skal ta meg en titt på den linken, har ikke vært innom der tror jeg =)

Hulda sa...

Her var det mye søtt! Fin den hundeboksen. Jeg var nok for lita da Barba gikk på tv, men jeg husker navnet, hadde noen eldre søskenbarn som prata om det. Var det tegnefilm?

Lena sa...

Takk for julegave tips! Må si at jeg nesten kunne tenkt meg å skaffe Barbapappa & Co selv om jeg er voksen, husker jeg hadde de som liten, koselige minner:-)

Metteflette sa...

Marianne G: Syns det er utrolig at Barbapappa har overlevd jeg da! Har ingenting igjen av slikt jeg.

Julie: Ja hundeboksen får meg nesten til å ønske at jeg hadde hund men det spørs hva katten vår sier om det! :-)

Merete: Det er deilig å mimre en gang iblant!

Karna:Kunne jo prøvd å lage draktene men det spørs om jeg hadde fått de like fine!

Hulda:Ja det var tegnefilm og jeg satt klistret hver gang det kom på barnetv! De solgte også bøker og figurer! Har ikke tenkt på de på mange år så det er gøy de kommer fram igjen. Når får vi en ny smurfebølge tro?

Lena: Har tenkt det samme jeg :-) Hadde vært koselig å hatt de!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...