mandag, oktober 30, 2006

Mer mimring
Til slutt, husker dere denne musikalen? Med Grimm og gru gjorde dypt inntrykk på meg! Melodien "Mom is home" surrer fremdeles rundt i hodet mitt noen ganger. Den dukker liksom bare opp. Ulven synger den når geitekillingene er hjemme alene og han skal lure seg inn for å spise de! "Mom is home, now you can open the door. Don't be afraid now, not anymore." Den var bare herlig med masse stilig musikk! Vel, nok mimring for denne gang :-)

8 kommentarer:

Sanna sa...

Sitter her og smiler fra øre til øre over dine ferd ned mimringens vei. Tror du og jeg er omtrent like gamle for disse tingene husker jeg VELDIG godt. Denne med alle dyrene går jeg ikke glipp av når den går mellom jul og nyttår. Håper den kommer i år også. Tjekkisk barnefilm på sitt aller beste. Jeg også nynner til "mom is home now you can open the door...hver eneste jul. En annen tjekkisk favoritt er "Tre nøtter til askepott" ;o)

Anonym sa...

Ja ja ja dette er min absolutt favoritt musikal. Vi i familien elsket denne hver gang den ble vist til jul. Jeg har nå tatt den opp på to kassetter,så jeg er sikra at jeg har den.

Hulda sa...

Helt enig! Denn musikalen husker jeg også vedlig godt! Den har jo også vært sendt mye i reprise. Nydelig musikk of stilig dans! Tre Nøtter Til Askepott som sanna nevner, er også min favoritt. :o)

Metteflette sa...

Ja, "Tre nøtter til Askepott" får jeg med meg hvert eneste år! Har gjort det så lenge jeg kan huske :-) Da får gjester være gjester og jeg og jentene mine sitter klistret til skjermen! Det blir ikke jul uten!

kreoline sa...

Ja dette var en mimrestund, husker alle svært godt. Det var en jul at musikalen gikk på fjernsyn, vi satt klistret og kikket på. Min datter var helt trollbundet, hun var ganske liten da. Den sangen satt lenge i hodet. Mot alle vindar,,,,,,,,, å ja det er lenge lenge siden det.

Bolina sa...

Gjett om jeg husker!!! Den er bare SÅ søt. Blir bare helt betatt av alle de søte små dyrebabyene. Har vært på jakt etter sangen "mom is home", men finner den ikke. Er d noen som vet om d er orginaltittelen? Fant ut hvem som har skrevet musikalen, men d var alt :)
Håper indelig den vises på tv i år!

anniche sa...

Åhhhhh, jeg elsket den der og colargol også!!! sÅ VITTIG, nå ble jeg også mimrete.

Anonym sa...

Это русские актёры наши играют в музыкальной сказке Боярский и Гурченко знаменитые артисты

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...