lørdag, september 23, 2006Jippi, se hva flinke mannen begynte med i dag! (Skal ikke si hvor lenge steinen har ligget å ventet da). Det blir så bra og endelig slipper jeg et tonn med grus i gangen! Herlig! Resten av gården skal etterhvert asfalteres og det blir saker! Har gjort rent og bakt kaker i dag for i morgen skal 10 årsdagen til Sunniva feires! Hun hadde disco med hele klassen på torsdag (puh) og i morgen er det familien! Ønsker dere alle en fortsatt flott helg!

3 kommentarer:

Kathrine sa...

Kjempefint og ordentlig å legge slike stener!Lurt alstå!:)Jeg var med å legge hos mamsen og papsen.Det ble faktisk en helt ny oppkjørsel og hus etter stenene kom på!:)

Leah sa...

Hei, kjempefin blogg du har!! Det blir fint med de stenene. Har bladd meg litt nedover på bloggen din, og kikket på huset dere har pusset opp. Det er jo helt vanvittig hvor lekre rom det er i det huset. For et hus! Hadde flyttet inn med en gang, jeg :-)

Karna sa...

Det blir spennende å se hva du bruker "pokalen" din til, så et bilde i Bonytt i går, med en slik pokal, med en krone til pynt, kostet k. 700,-...Det er derfor jeg "motet" meg opp og viste min pokal, kan jo være jeg liker den etterhvert, nå er den godt gjemt i et skal...he,he....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...