lørdag, september 23, 2006

Fikk lyst til å vise dere dette settet også. Har hatt det lenge og er fra mine besteforeldre, men nå er det nypusset og da var det litt mer gøy å ta bilde av det :-) Er det ikke vakkert?
Og så til slutt denne karen! Mannen holdt på å få sjokk når jeg kom slepende på dette store bildet og jeg spurte om det kunne henge over senga! Ha ha, det skal ikke det altså! Men jeg syns bildet var stiiilig!
Kunne heller ikke stå for dette søte brødfatet. Har sett slike i andre blogger også så de kanskje ganske vanlige? Men søte er de!
Jippi, årets første loppemarked! Jeg snublet borti tilfeldigvis etter handletur i dag. 5 åringen var meget forsynt men jeg rakk å røske med meg dette og er superfornøyd! Kremfarget bolle fra Gustavberg, hvit bolle fra Porsgrund og mugge fra samme sted. Har store planer om å få meg et framskap hvor det kun skal være hvitt porselen eller hvitt og blått! Syns det er så stilig.

3 kommentarer:

Karna sa...

Måtte le når jeg så for meg dette bildet stirrende ned på dere i sengen, tjhiii, men stilig var bilde iallefall! Skjønn mugg og skål fra loppemarked, men det er ikke så greit hvis ikke 5 åringen vil =) Jeg har belggningstein rundt huset, og det er sååååå deilig istedenfor grus, ikke støver det på rutene, og ikke drar du med deg et halv tonn inn heller!! Ha en fin søndag, og gratulerer med dagen i huset!

Kathrine sa...

Nydelige ting du har funnet på loppemarked da!:)Utrolig morsomt det med bildet av mannen over sengen...Tjihi!Morsom du...Ha en fin kveld da!

Hulda sa...

Så flotte ting du har kjøpt på loppemarkedet! Har to fat i samme stil som det rosa ditt. De er så fine! Likte også godt bollen og mugga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...