torsdag, september 14, 2006

Det slitne pæretreet ble et flott tuntre med kantsten og jord. Ser for meg en klematis som slynger seg oppover i treet eller en klatrerose jeg da. Nå skal jeg ikke plage dere med flere husbilder altså(hi hi). Skal nøye meg med å fortelle når det skjer noe spennende som et salg f.eks. :-)

Huset ble lagt ut for salg i forrige uke og i morgen er det visning! (Skjelve). Da måtte jeg ile ned med et par potter som jeg har plantet for å pynte opp litt foran hver inngangsdør. Alt hjelper jo!
Det ble riktig så pent syns jeg.
Først og fremst vil jeg takke for all rosen om huset vårt! Det er sååå gøy når dere kommenterer det jeg legger ut! Mange av dere lurte på hvorfor vi ikke vil bo i huset selv, noe jeg kan skjønne.
Det er bare det at huset ligger veldig nær sentrum med endel trafikk. Når man har små barn og bor i nytt hus rett ved skolen og med stor hage og skogen som nærmeste nabo så er ikke valget så vanskelig! Vi våkner opp til rådyr i hagen (ikke så gøy) og ekorn i tretoppene. Tror jeg ville vantrives noe voldsomt i byen! Vi elsker begge gamle hus og vi så på dette som et prosjekt for å teste oss selv og for å redde huset fra å bli kontorer eller noe annet tragisk. Finner vi et gammelt hus litt mer landlig så er vi der med en gang! Det er også min drøm å bo i et slikt hus!!!! Vi har jo lagt bånd på oss når det gjelder innredningen pga. at det skal selges men det har blitt et slags kompromiss mellom det vi vil ha selv og det som folk flest foretrekker! Jeg er ihvertfall utrolig stolt av resultatet!

2 kommentarer:

Grete sa...

For et fantastisk hus og hjem , jeg er målløs . Har vært flere ganger i bloggen din før, og det er koselig :-)

Karna sa...

Så mye fint og gammelt du har! Skal krysse alle fingrene på at salget går bra, noe jeg tror det gjør, for det var de fineste leilighetene jeg har sett på leeeeenge!! Skjønner godt at dere ikke vil bo i sentrum når dere har barn! Ha en fin helg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...