tirsdag, juni 13, 2006

Og når jeg trodde jeg var snart ferdig.......Grrrr! Budskapet må være å ikke vente så lenge mellom hver gang man klipper plenen!


Jeg orker ikke all denne plenen!!!!! På fredag brukte jeg 2 timer på å klippe den! Oppsamleren ble kuttet ut etterhvert for jeg gjorde ikke annet enn å tømme den! Jeg må bare få flere bed, plattinger og andre ting som stjeler plenplass! Det er jo det som er litt kjedelig med nyetablert hage. Det er som regel veldig mye plen og lite annet. Har fått plantet 2 nye trær ihvertfall. :-)

5 kommentarer:

Virre sa...

Det var mye plen ja. Men flott stor hage da! Min oldefar har en slik gressklipper som man sitter på, en slik slags liten traktor, du får kjøpe deg en sånn. Han elsker å klippe plena, får den ikke til å vokse raskt nok. hehe

maloppa sa...

Hittade din blogg idag, måste bara säga att ditt hus är jättefint. Och färgen bara älskar jag, vet du vad det är för färgnummer och vilket märke. Vi ska nämligen måla om vårt om ett år eller två och då vill jag ha en liknande färg. Håller med dig om att gräsmatta inte är roligt, vi har anlitat 16-åringen att sköta den i sommar....

Madam Mim sa...

Tar gjerne halve plenen jeg ! Min tomt er bare stein og grus den...så her blir det "fjellhage" ;o)God helg, og du gjettet riktig, jeg har kjøpt meg skjelllampe ;o))

Metteflette sa...

Heisan Maloppa! Fargen heter 206 Nevada 1910-Y26R og er fra Jotun's fargesystem.Takk for koselig kommentar og lykke til med maling av hus. Vi er kjempefornøyd med fargen. :-)

Cruzidull sa...

Haha, nydelig hage men absolutt sine ulemper med så mye gress.
Hva med en kjempestor gullfiskdam eller svømmebaseng? (Husk å søke kommunen ved damanlegg over 0,50 m dybde)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...