søndag, januar 02, 2011

Godt nytt år!!

Alle innleggene jeg hadde planer om i førjulstiden ble oppslukt av mine strømpeprosjekter!
Det ble en thriller mot slutten da jeg gjorde siste strømpe ferdig 17. desember! Da var det bare å kaste seg rundt og få til litt jul i huset. Men fikk jo enda en gang bevist for meg selv at jeg jobber best under press.....kroppen og hodet er ikke like begeistret men...
Derfor må jeg nødt til å finne på noe lurt dette året! Som at jeg f.eks ikke tar imot bestillinger etter 1. okt . Det høres veldig tidlig ut men når man får bestilling på 15 strømper i løpet av 3 dager i slutten av november så blir det litt villt ;-)
Men tusen hjertelig takk alle som bestillte!! Og tusen takk til dere med blogg som har skrevet så pent om dem!! Utrolig koselig altså. Da er det verdt alt strevet skal jeg si dere!
De som lurer...det er bare å legge inn bestilling nå! Er klar til dyst igjen :-)

Har jo også registrert at det er flere rundt omkring som har begynt å brodere julestrømper som veldig tydelig er inspirert av mine. Tar det som et kompliment jeg siden jeg føler det var meg som startet akkurat den trenden. Veldig gøy når andre liker det en gjør og jeg har også latt meg inspirere mange mange ganger av alt det flotte dere damer finner på :-) Det er jo derfor vi leser bloggene flittig hele tiden! For å la oss bli inspirert!

Når det gjelder året som har gått så skjedde det ganske mye når jeg tenker meg om!
Året 2010 var da jeg brakk benet og to ribbein....en erfaring jeg håper jeg aldri må gjenta. Det var den sommeren....
Året 2010 dro vi til Tyrkia så fort gipsen var av og nøt 2 uker der.
Jeg rakk også et bryllup i Trøndelag og traff tanter og onkler det var mange år siden jeg hadde møtt! Det var en fantastisk opplevelse!Året 2010 var det året jeg ikke fikk gjort ferdig et eneste håndarbeid eller oppussingsprosjekt!
Ganske godt gjort det og, he he


Året 2010 var det året jeg fyllte 40 (4 dager før julaften vel å merke). Skrekk og gru! Kan ennå ikke helt fatte det!
Dagen gikk forbi i stillhet sånn det gjerne gjør når man har bursdag på den tiden. Nyttårsforsettet er vel å behørig feire begivenheten ;-)
Året som ligger foran oss har jeg mange planer for! Kanskje ikke de samme planene som jeg hadde hatt for noen år siden....litt andre verdier får man jo ettersom tiden går.I 2011 skal jeg gjøre ferdig alle halvferdige ting! Jeg skal få orden der det er kaos. Jeg skal tilbringe mer tid sammen med ungene istedenfor å prøve å ha et plettfritt hjem(det klarer jeg aldri allikevel).
Jeg skal lære å spille gitar! (sammen med yngstedatteren som fikk gitar til jul)
Jeg vil reise, ta masse bilder, sanse, nyte og oppleve!
He he, legger kanskje lista litt høyt nå men når man har blitt 40 så er det jo lov til å vite hva man vil!Alle ønskene går jo ut på en ting! Å leve! Og kjenne at man lever!!Derfor vil jeg ønske dere alle et fantastisk nytt år og håper at dere alle får oppfyllt ønskene og drømmene deres! Gabriella's sång er ikke bare nydelig men teksten er noe å tenkte på for hver og en av oss!!!


4 kommentarer:

Fru R. sa...

Heia
Har ikke vært inne her før. Måtte bare legge inn en melding, siden navnet på bloggen din er hva de har kalt meg hele livet...metteflette..hehe.
Nå skal jeg kikke nærmere her inne.

Klem fra Mette (metteflette)

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Godt nyttår!
Hehe, tenkte meg at broderingen tok knekken på bloggeplaner- stakkars deg, men utrolig kjekt at så mange bestiller! Skulle bare mangle så flott som julestrømpene dine er:) Skjønne julebilder, ser utrolig koselig ut det bordet ditt!
Klem

Lene Christins verden sa...

Hei
Har en award til deg inne på bloggen min..
Klem

Uouo Uo sa...

Your blog is very impressive and have the useful information it is really caught my attention.


great work

تصميم مواقع

good job Beautiful! :)

حراج السيارات

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...