søndag, januar 31, 2010

BlueHeisan alle sammen!Nå har det jammen vært stille lenge fra meg! Har verken hatt tid eller krefter til å pleie bloggen og det beklager jeg veldig!


Førjulstiden passerte i rasende fart og juleferien likeså. En skikkelig kuldeperiode slo til her vi bor og varer ennå og jeg tror det har slått litt luften ut av meg :-)Er så lei av å gå vasse rundt i masse snø og fryse, fryse hele tiden! Jeg vil ha sol og varme!Har ikke laget stort etter jul....hele 23 julestrømper ble laget før jul så det har vært godt med en pause.
Vi fikk et nytt fargekart på jobb her om dagen og det satte fart i inspirasjonen gitt! Blått blir visst en av de store hitene til våren og det er jeg glad for! Har alltid vært glad i den fargen.Fargekartet Lady Now har noen få men nye farger. Blågrå i kombinasjon med linfarge og sand bla.

Lekre farger! Lune, hyggelige kosefarger til en frysepinn som meg!
Ble så inspirert at jeg dro rett i garnbutikken etter jobb og kjøpte liknende farger. Så for meg at dette ville være perfekt til et nytt bølgeteppe!

Har laget et par av disse teppene før og synes at det er koselig arbeid å sitte med foran tv'en om kvelden. Gleder meg til å se det vokser frem etterhvert.
Finner jeg ikke plass til det her hjemme så har jeg jo hytta. Der går det meste i blått :-)
Det er skikkelig deilig å føle lyst til å lage noe igjen, å sette farge på ting. Kanskje jeg er ute av vinterdvalen snart!!!!

Hm, ble veldig stor avstand innimellom her men....hva kommer det av tro?
7 kommentarer:

Anonym sa...

Trivelig å lese innlegg fra deg igjen : ) Apropos hytte.Den er vi spent på å se bilder fra.
Hilsen Gunn i Bodø

KATE ♥ sa...

Flotte farger.
Har akurat malt peisestua i sand.
Det ble lekkert.

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Hei på deg!

Utrolig gøy å se du oppdaterer! Mere, mere!!!!

Her skulle det vært malt flere steder og fargekartet ditt inspirerer. Tror jeg må sette opp en streng liste med klare mål for å få gjort unna div. prosjekter. Men liker egentlig best å male om våren, viduene på vidt gap, vettu.

Klem

anne - moseplassen sa...

lekre farger til teppet :)
Jeg er alltid imponert over de som har tolmodighet til å hekle ett helt teppe, men det er vel som du sier, det går litt av seg selv når man sitter og gjør noe annet. Men tror ikke det blir hjemmehekla teppe her i huset med det første desverre...

Anonym sa...

Hei vennen.. håper alt står bra til!!
De fargene der er helt meg.. elsker kombinasjoner i blått og brunt.. tror det teppet blir nydelig.

Her går det bare bra.. litt rart men man venner seg nok :o))

Takk for hilsen.. godt å høre fra deg igjen :o)

klem fra mæ

Anonym sa...

Hei.
Har nettopp snublet over bloggen din. Lurer bare på hvordan du hekler bølgeteppet? Er det bare staver med jevne mellomrom slik at det blir rette bølger eller er faktisk bølger (ser nemlig sånn ut på bildet)? Lekkert teppe og lekre farger. Ble superinspirert av det....

Martilie sa...

Her var det mye jeg likte. Lagt meg som følger og venter i spenning på nytt :)

Nyt våren!

Tove

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...