søndag, januar 11, 2009

Et nyttårs forsett!

Jeg er ikke av den typen som roper ut mine nyttårs forsetter fordi det er ikke sikkert jeg kan holde hva jeg har lovet......men for å gi meg selv et spark bak på noe som jeg faktisk må og skal gjøre så viser jeg disse grusomme bildene av mitt hobbyrom!!!!
Jeg vil advare mot sterke scener i denne posten!

Velkommen inn !

Det ser ikke alltid slik ut må jeg jo få presisere men etter julestri og masseproduksjon av strømper samt "kaste alt inn her så det blir ryddig ellers i huset" tendensene mine så er dette resultatet!

Jeg kommer ikke inn her og føler jeg blir overmannet av inspirasjon lenger. Nei, jeg blir heller overmannet av akutt hodepine og styrter ut igjen . Sånn kan jeg jo ikke ha det!!!!!!


Nei, her skal det en skikkelig opprenskning til! Dørene til dette skapet har stått ferdig malt i garasjen siden i sommer. Har jeg fått malt resten av skapet? NEI!
Vel vel, håper dette gjør sitt til at jeg får gjort dette og i skrivende stund kan jeg avsløre at jeg allerede har begynt :-)
Formen er oppadgående heldigvis. Alt blir liksom litt lettere da :-)


Fortsettelse følger.......

13 kommentarer:

Anonym sa...

he, he.. Hadde det ikke vært for innredningen, hadde jeg nesten trodd dette var fra vår garderobe. Godt å se at det er flere som har (u)orden i sysaker`ne;O))

Kerstin sa...

Hehe... herlig , viser bare at man er et helt vanlig menneske. Alle har vi vel rotet et eller annet sted=)

Du skal se du får orden på dette også=)

Ha en fin uke Klem kerstin

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Love you, nøyaktig slik ser det ut hos meg også...hvilket vil si at jeg avleverer kun 1 kommentar i dag og det blir hos deg...ta det som en støtte/trøste..whatever erklæring, men jeg har sååååååå bestemt at jeg er nødt til å ta et tak og i dag har jeg begynt...det verste er at jeg har jobbet i timesvis og det er så vidt det går an til å se,buhuuuu!

Jeg har til og med "lurt" meg selv ved å flytte symaskinen ut av hobbyrommet og inn på spisestuen for jeg ikke orket å sy i rotet...da er det gått langt da, fniiis og litt sukk.

Og så har jeg så mye heller lyst til å brodere på min nye bringeklut til bunaden ,(den er så fiiiin og jeg er overinspirert!!!) eller blogge, lese interiørblad , alt annet enn nå å gå inn og begynne på posene med gavepapir og bånd som flyter på toppen av alt det andre rotet.
Klem

Lykkelita sa...

He he, så herlig at noen viser fram litt rot... Tror de fleste av oss har et slik rom (eller to)! Jeg skal prøve å la meg inspirere avat du har brettet oppp armene og er klar til å ta fatt... Men for øyeblikket har jeg det slik: "Kom arbeidslyst og treng deg på, her skal du motstand finne!!"
Ha en fin søndagskveld:)

Perlehvit sa...

oi da hihi
Men det er godt å se at det ikke bare er jeg som er et rotehue av og til! Blir gøy å se "etter" bilder da;)

Lindas skattekammer sa...

He, he det var jo litt rotete da :)
Men slik har vel de aller fleste det av og til. Vi flytter litt på rotet. Synes du er tøff som viser det fram. Driver å lager meg hobbyrom selv, det skal bli kjekt!
Hei å hå... hilsen en fersk blogger

Fjordheim sa...

Dette var nesten som å se mitt arbeidsrom. Bare at mitt er enda mer rotete. Tror kanskje det er litt større også, så da har jeg mer å rote på, hehe.
Har et håp om å få ryddet det snart. Har så vidt startet jeg også.
Lykke til med din opprydning :)

Moderncountry sa...

Hei Mette!

Takk for hyggelig hilsen!! Du, jeg hadde gitt deg opp jeg nå, ja ærlig talt. Jeg hørte aldri noe mer. Så jeg tenkte, jaja, så var det virkelig stopp denne gangen. Men du har fått bloggelysten tilbake?
Skal si du har mye å henge fingrene i denne våren. Ojoj, her blir det fullstendig omorganisering og nye oppbevarings løsninger ;) Jeg har noen hjørner jeg og, så du er ikke alene. Skap, skap og flere skap trenger jeg. Men skapa trenger en vegg i tillegg, så jeg har ikke så mange muligheter. Som jeg klager :)

Lykke til Mette, vi sees på fortsettelsen!
Klem Aina

Moderncountry sa...

Hihi, ja du, du er jo tilgitt!! Ja, jeg mener..jeg gav deg opp, jeg trodde du forsvant sånn i løse luften. Det har hendt med ett par tidligere. Vi som hadde så fin kontakt, det var leit. Men godt å ha deg tilbake!! :)))
Jo, det er stolen fra tidligere, men jeg har så mange nye som stikker innom så jeg tenkte at pytt det er vel ikke så farlig. Og Julie deler jeg gjerne mer enn en gang. Har vi ikke barn å dele, så blir det en katt, haha..Ho er jo som et barn, hør på meg...

Nei, vi snakkes mer siden, ha det godt!
Klem

Thea sa...

Oi, kjenner meg virkelig igjen i dette ja... Ser snn ut her også... ender med at jeg tar jed meg håndarbeid og sånn og setter meg i stuen hehe... Ender som regele md at jeg flytter på rotete istedenfor å ryde.. hmm...

Flower Power sa...

Yess.....godt å se det er sånn flere steder enn i mitt hus. Syrommet fungerer nettopp som ett stoppested for sånn ryddig-ellers-i-huset rot. det står stablet i både høyden og bredden, hehe. Må nok en ryddings til her også gitt!

Ønsker deg lykke til med opprenskingen.....du er flink som har begynt da!! Kanskje er du ferdig allerede også? Det blir nok superbra når du er ferdig.....da kommer kreativiteten strømmende tenker jeg.....tenk så kos å sette seg ned på et ryddig arbeidsrom. (prøver å inspirere meg selv også ser du:))

ha en finfin dag.

Marias skriblerier sa...

*fnis* Ja her trengs det litt opprydning ;) Jeg har akkurat ryddet på mitt hobbyrom, og det ble så mye bedre. Ny giv og ny inspirasjon veltet ove meg! Du, jeg er så spent på resultatet :D

Lisemoren sa...

For en lettelse å se at jeg ikke er den eneste som har det sånn. Her kaster vi alt inn på vaskerommet så jeg må spa det ut i helgene, huff. Jeg må også gjøre noe. Soverommet blir også lett et sted der ting blir kastet inn i siste liten før et besøk. Jeg beundrer de som er god på systemer og orden. Hadde det fantes en slik skole skulle jeg gått på den. Men mine snille venner sier at hadde du hatt bedre tid hadde du fått tatt det etterhvert. Jeg vil i hvertfall ikke ha det sånn at jeg ikke kan kose meg med å lage noe fordi det blir rotete, det er nå helt sikkert. Livet er for kort til å bare rydde. Det er ingenting jeg slapper bedre av med enn et hyggelig hndarbeid, rent bortsett fra hagearbeid da : )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...